Lih mal prej me je ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik!
He,he,pri teh stvareh z te?o mora? malo bolj pazit.Nikoli ni prav-?e re?e? da se ti zdi ,da je shuj?ala ti re?e,
da jo zafrkava?.?e pa,da se je kao malo oja?ala,pol pa genj v strehi.
No,kar se pa ti?e leto?njega bo?i?a,moram priznati,da sem se imel dobro,kot ?e dolgo let ne.Prvo in prvo-vreme je bilo fantasti?no,vse dni son?no in dokaj toplo.Drugi?-po dolgem ?asu smo se dobili skupaj z sestro in mojimi star?i,star?i moje drage,njenim bratom in punco,v glavnem je bilo kot v filmu.
Tudi nekih brezveznih daril si nismo kupovali,smo ?li raje na dobro kosilo.V glavnem,mega samo ?koda,ker moram jutri v slu?bo. Bo pa kmalu spet vikend.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vidi?,jaz pa lahko pojem vse kar vidim pred bo?i?om,za bo?i? in ?e vedno jem in ne grem gor niti 10 dkg.
To pa ni od muh(glede na to,da midva Boss nisva ve? med najmlaj?imi tu gor,a?).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani