Skoči na vsebino
Mazda CX-60
Napisano (urejeno)

Včeraj sem si dopisoval s Slovencem, ki živi v Luxemburgu in je kupil novega PHEV CX60 z vsemi paketi in panoramsko streho za 53k. Pri nas po ceniku to stane 65k. Toliko o cenah pri nas.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Dvomim, da kdo računa kako bo nategnil davkoplačevalce ampak računa kaj se mu bolj izplača. Možnosti za takšen "nateg" imaš tudi ti. Delovati po principu privoščljivosti ni lepa čednost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Uff, po tem kar si napisal, si verjetno eden redkih s takšnimi specifičnimi željami. Pač prodajalci so ugotovili, da je bolj ucinkovito in profitno prodajat vozila z vnaprej določenimi paketi opreme, kot pa se prilagajat individualnim potrebam posameznika. Tudi sam bi sigurno raje izbral točno tisto opremo, ki jo potrebujem ampak žal tako ne gre. Moral se bos prilogiti situaciji takšni kot je in sprejeti, da so avtomatski brisalci del vsakdana, npr. meni so všeč, po drugi strani pa ne rabim radarskega tempomata ker je preagresiven zame. Ampak tako to je, kot je rekel @Jest idealnega ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Ja nekaj ti morejo prodati. Drugače pa lahko kupis osnovno opremo pa se izogneš vsaj delu teh "nepotrebnih" dodatkov oz. se boljse, golf III osnova, pa ne boš imel nič kar bi delalo namesto tebe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Jaz mislim, da jih bodo prodali ogromno, sploh elektricnega MG4, ki vizualno sploh ni napačen in za to ceno pri elektricarih nima konkurence.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ga že ima žena v C3 zdele 6 let. Pred pol leta sva menjala jermen v olju ker se je začel luščit (500eur) drugih težav ni bilo. Olje bp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Marsikaj sem že vozil, vem kaj je limanje, zato pa imam problem z lenimi motorji. X je len je približno toliko kot je bil moj 2.0, 150km na stari M6.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Normalno da potegne 1.2 bolj, če je turbo. Mazda pa je atmosferc plus elektrika.

Pa čaki mal, 2.0l, 186km z neko novo tehnologijo, ki presega meja klasicnega atmosferca bi pa ja pričakoval da povozi 1,2l mlincek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.