Včeraj sem si dopisoval s Slovencem, ki živi v Luxemburgu in je kupil novega PHEV CX60 z vsemi paketi in panoramsko streho za 53k. Pri nas po ceniku to stane 65k. Toliko o cenah pri nas.
Dvomim, da kdo računa kako bo nategnil davkoplačevalce ampak računa kaj se mu bolj izplača. Možnosti za takšen "nateg" imaš tudi ti. Delovati po principu privoščljivosti ni lepa čednost.
Uff, po tem kar si napisal, si verjetno eden redkih s takšnimi specifičnimi željami. Pač prodajalci so ugotovili, da je bolj ucinkovito in profitno prodajat vozila z vnaprej določenimi paketi opreme, kot pa se prilagajat individualnim potrebam posameznika. Tudi sam bi sigurno raje izbral točno tisto opremo, ki jo potrebujem ampak žal tako ne gre. Moral se bos prilogiti situaciji takšni kot je in sprejeti, da so avtomatski brisalci del vsakdana, npr. meni so všeč, po drugi strani pa ne rabim radarskega tempomata ker je preagresiven zame. Ampak tako to je, kot je rekel @Jest idealnega ni.
Ja nekaj ti morejo prodati. Drugače pa lahko kupis osnovno opremo pa se izogneš vsaj delu teh "nepotrebnih" dodatkov oz. se boljse, golf III osnova, pa ne boš imel nič kar bi delalo namesto tebe.
@SpEkTr a mi zaupaš kje si rihtal feltne in kako to naredijo. A popravijo samo robove, a celo feltno barvajo.... rad bi imel original barvo a je to možno?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Včeraj sem si dopisoval s Slovencem, ki živi v Luxemburgu in je kupil novega PHEV CX60 z vsemi paketi in panoramsko streho za 53k. Pri nas po ceniku to stane 65k. Toliko o cenah pri nas.
Popravljeno od ignacijPovezava za deljenje
Deli na druge strani