Bil si kar blizu.
Svecke je ena 66 eur se prav skupaj 265 (to je par tem nazaj, da imajo te X masine neke special svecke)
Filter olja je 20
Filter zraka 40
Olje 4,6 litra ga gre in je skupaj 132
Pa se delo slabih 200 eur in si na 600eur.
Na nemskem forumu sem ravno vcer videl je en za isti servis dal 700 eur, tako da zlo isto.
Danes opravil 3. redni servis na 60k km. Cena sitnica 600 eur
- svecke
- filter olje in zraka
- olje
- delo
@Alexkatere sta kupila in a je potrebno za montazo kaj obrezat pri tablici. Kako tezka je montaza?
Tole ze neki casa gledam da bi kupil pa ne vem ce se mi da neki rezat, limat, ....
Bliza se 2 servis ... tisti, ki ste ga ze imeli, za koliko lahko pricakujem, da se bo moj bancni racun izpraznil?
RazširiA ve kdo mogoče , zakaj mi ne pokaže vedno na zaslonu imena zraven tel. številke, ko me kdo kliče?
Na telefonu imam drugače shranjeno ime.
Nekatera imena prikaže, druga zopet ne. 🤔
Ker imas enkrat shranjeno z +386 enkrat pa ne .... IZREDNO motece!! Sam sem updejtal SW in upal da se bo to popravilo, pa se na zalost ni
A se komu ekran ropota oz. povzroca cricke?
Zadnje case mi gre kar malo na zivce ker ima ekran cricke. Tujci to resujejo tako, da dajo nekaj gume med ekran in armaturo pa je ok.
Zelo zanimiva funkcija:
Lahko potrdim @Alexovo teorijo. Tisti zapisi na poraba.com so popolnoma neverodostojni in lazni. Veliko voznikov avtorju spletne strani placuje, da prikazuje manjso porabo samo zato da so na vrhu in potem lahko kolegom v gostilni kazejo kaksni carji so.
Prav tako iz zanesljivih virom vem, da lastnik portala prejema podkupnine od firm (predvsem KIA ter VW), da namensko kaze par % manjso porabo od konkurence.
Zakljucek: Tisti podaki so vsi fake in edina resnica je to kar pravi @Alex
RazširiA kdo kaj ve, ce se da kaksna CX-30 (najraje X186) pri kaksnem od trgovcev dobiti takoj oz. zelo kmalu... lako je tudi kaksno testno vozilo ali kaj podobnega ...
Znanki je kot kaze sel motor na Nissan Qashqai-u in nujno isce kaj drugega... in je v igri tudi CX-30 ...
Nimam pojma kako je stanje, ampak grem kar pogosto na malico v BTC in a-cosmos jih ima kar nekaj parkiranih tam spredi.
Jaz bi rekel, da ce nisi zbircen glede opreme in barve se verjetno najde kaksna.
@Boss doma imamo pekarno, tako da gorovim kako je dejansko v pekarni
Dobavitelji so moko konkretno podrazili, potem se je podrazil sir (za sirovke) skoraj *2, potem olje s katerim se kuri pec, nafta s katerim razvazamo kruh, potem kvas, sol, .... pac komplet VSE sestavine so sle gor za. Ker je slo vse gor mas pa se problem, da itak bi delavci vecje place se pravi je slo tud delo gor.
Tocnih zneskov ne vem. Vem pa, da mi je mami rekla za sir slabih *2, moka za vec kot 50%, olje pa nafta je znano, za ostalo pa ne vem cifer.
Mislem saj mi je logicno tud sam pizdim cez vse, ko kupujem kok je slo gor. Samo kdaj je za nekatere res zajebano. Ker ali bos vzel moko po tej ceni al pa ti jo pac ne bojo pripeljal fuck it.
Se pravi ... moka gre *2, kvas, sol, kak dodatek, elektrika, kurilno olje, kruh se podrazi 20 centov.
Olje gre dol 1 cent ... ali bo sel tudi kruh? Ne vem ce.
Verjetno pa ce bo sla moka nazaj dol, pa olje pa elektrika bi pa verjetno tud kruh pocenili.
Jaz sem jih pozimi prvo mel 2.5 pa sem potem malo spustil in je bilo precej bolje. Prej je nekako cudno trdo in skakajoce se cutilo
Sedaj jih mam pa 2.6 - 2.7 se mi zdi
Jebote se kregate v kateri prestavi vozite pa kateri dlje v 6 pa ne vem kva.
Jaz celo pot od doma do sihta vozim v "D" 🤷♂️
P.S. Uzivam v voznji
Jp ... ko gres iz dizla na bencin je tocno ta obcutek. Prav tako imam jaz tak obcutek kot grem iz moje mazde (X motor) vozit od zene C4 (1.2 puretech 130), ki ima turbino. Se mi zdi da turbina nrdia tist obcutek, da bolj vlece. Naceloma hitrost se pa isto povecuje
RazširiŽena ga je tudi vozila in je navdušena nad vožnjo. In nad motorjem. A je vse ostalo nekako "v zraku".
Zakaj se meni to bere da avto je ql ... sam tole s tabo je pa se v zraku 😂
Bolj ko berem to temo .... bolj razmislam a sem jaz pijan ko kamra ali Alex resno kupuje CX30 🤷♂️ SUV pa se bencin
Uglavnem neki debate je bilo o velikosti. Velikost je precej v P... (sploh ce si prej navajen sestice karavan).
Recimo golf oprema ne gre ravno v prtlaznik in moras podret sedez.
Ko gremo s sihtom na malco in da gre zraven se sodelavec ki je 2m+ je kar pestro. Zgleda kot tisti v cirkusu, ki se v kovcek tlacijo
Prav tako pac ne mores tko, ko si na siht pa te klicejo ... ej rabim 3 notranja vrata a gres iskat, kar rect OK (kar se je pri sestico dalo :)).
No no ... tudi z avtomatikom lahko kar fino "gonis"
Nadaljevanje ....
Sem potem nasel, da se lahko resi tudi brez, da akumulator sklopis. Zaklenes avto in gres za cca 1 urco stran. Prides nazaj in dela
Aja ..... problema s stevilkami ni resil
Napisano
Na racunu pise:
Koda: HF0118110
Opis: Svečka vžigalna
Povezava za deljenje
Deli na druge strani