Mislim, da se vseeno vidi. Pri mojem so te pikice temnejše, čeprav imam popolnoma enako barvo kot je original za popravljanje kot je original. Zakaj pride temnejše ne vem.
Ko se popravlja pikice, praske, itd, se praviloma uporabi temnejšo korekturno barvo (če ni možno popolnoma enake), ker so popravki potem manj vidni.
Ne verjamem. To se mi ni godilo še pri nobeni drugi znamki. Mislim, da je kvaliteta same gume bolj poljubna. Kolikor se razumem na gumarske stvari je ravno nevzdrževanje, ko se guma izsuši, vzrok za pokanje.
Sam nikoli nisem mazal gum z nobenimi "žavbami", pa teh težav ni bilo. Res pa je, da tudi gume niso bile GY.
Že že, ali se bo delilo informacijo je pa odločitev posameznika .
Že že, samo ne samo rajcat ... 😉 Torej kaj si si zaželel poservisirat, poleg olja in filtrov? 🙂 Kakšna taka informacija, namig lahko reši koga nepotrebnih stroškov ... mislil sem predvsem na to, da si s takimi informacijami medsebojno pomagamo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
@Alex, da ti bo lažje pri srcu, tole so naše Bridgestone Turanza T001.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani