Skoči na vsebino

Slivka

Člani
  • Sporočil

    12.748
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    437

Slivka je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne april 18

Slivka je imel največ všečkanih vsebin!

O uporabniku Slivka

  • Rojstni dan 08. 01. 1975

Dodatne informacije

  • Moj avto
    BT-50
  • € Donator:2024

Nedavni obiski profila

3.695 ogledov profila

Dosežki uporabnika Slivka

Veliki mojster

Veliki mojster (14/14)

  • Začetnik pogovora Rare
  • Predano Rare
  • Dobro reagiranje Rare
  • Zelo priljubljen Rare
  • Posting Machine Rare

Nedavne značke

14,2k

Ugled

  1. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Kupujem nov kavč. Pa prodajalec hvali: - "Na tem kavču lahko sedi pet oseb brez problema!" Ja, Bog te nima rad, kot prvo kavč kupujem zase in kot drugo kje naj dobim pet oseb brez problemov...
  2. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Žena in jaz sediva s še dvema zakoncema pri mizi, jemo, pijemo in se pogovarjamo... Pa gre žena na stranišče in, normalno, gre prijateljeva žena z njo. Čim odideta, se oglasi prijatelj: - "A bova enega mimo števca?"
  3. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Dva sodelavca se pogovarjata: - "Kaj naj podarim tašči za rojstni dan?" - "Jah, glej, jaz sem imel svojo taščo tako rad, da sem ji vrnil hčerko..."
  4. Slivka

    IN-VA-LI-DI

    Mi šef naroči, naj na hitro nekaj peljem. Dam v službeno Kio in pridem SKORAJ že na cilj. Tam pa... Moj cilj so garaže v tisti beli stavbi na desni strani, za tistimi drsnimi vrati, na katerih je tabla "prepovedano parkiranje in ustavljanje". Nekaj časa hodim okoli, pa pride mimo vzdrževalec granika. V rokah ima kepo starih cunj in si briše šmiraste roke vanjo, gleda in reče: - "Majstore, a maš problem?" - "Hja, saj vidiš. Mogoče veš, čigav je?" - "To ne znam, ampak verjemi, da si bo zapomno, da je tle parkiro." Gledam nekaj časa njega, nekaj časa avto, ni mi jasno, kaj mož misli, on pa si briše roke v tisto kepo starih cunj. Enkrat pa opazim, da po sprednji šipi nekaj teče. Ker itak nimam drugega dela, hočem s prstom potipat, pa možakar reče: - "Nemoj, majstore, to olje gre težko dol, to mam jaz za granik podmazat." Gledam nekaj časa in opazim, da iz tiste kepe cunj gleda cevka in vsake toliko ven špricne. Možakar je v kepo cunj skril pumpico za olje, hodil okoli in si "brisal roke"... Grem v garaže po voziček, preložim iz Kie na voziček in odpeljem v garažo. To je trajalo kar 45 minut. Kasneje se odpeljem, me pa res firbec matra, kako je možakar rešil s tistim oljem na šipi in z brisalci, ki jih je tisto olje namazalo... In res me zanima, če je bila lekcija dovolj močna...
  5. Slivka

    Mazda ceniki, najdi cenik

    Mi smo samo enkrat vzeli "na obroke". So ponujali možnost pol takoj pol pa čez eno leto. In sva z ženo pol plačala takoj, v enem letu pa zbrala še drugo polovico. In tako po enem letu pridem tja z denarjem in nastane problem, kako to zdaj poplačat, ker so pozabili pripisat, da je po enem letu možnost samo kredit ali lizing. In midva sva bila prva, ki sva tja prišla z gotovino za drugi obrok... Je avto ostal dva dni brez registracije, ker je birokracija trajala toliko časa. Te akcije pa kmalu ni bilo več in je kasneje nisem nikjer več zasledil...
  6. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Gorenc prodajalki: - “Koliko stane ta škatlica kondomov?” - “14,99€” - “Eno Labello prosim. Se bova samo lubčkala...”
  7. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    - "Draga, kaj je za kosilo?" - "Karfijolna juha in sojin polpet v bučni omaki." - "Glej, če bi se rada ločila, to lepo povej, ne mi s takimi..."
  8. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Kako se sedaj po novem reče, če ima ženska mlajšega ljubimca? Poživitveni odmerek...
  9. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Vprašam trenerja v fitnesu: - "Na katero napravo moram it, da bom čim bolj privlačen za ženske?" - "Na bankomat..."
  10. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    - “Gospa, vaš mož potrebuje mir in počitek. Izvolite recept za uspavalne tablete.” - “Kdaj mu jih pa lahko dam?” - “Gospa, recept je za vas...”
  11. Slivka

    Jamralnik v2

    Emm, kaj? Na 390 litrov nafte gre 1 liter olja. Če bi na 1000 km porabil 390 litrov nafte, bi to pomenilo porabo 39 litrov na 100 km! Če že hočeš v kilometrih, gre 1 liter olja na 6000 km...
  12. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Kako smo dobili Newtonove zakone: - "Všeč so mi ženske z velikimi zadnjicami." - "Ampak, g. Newton, tega pa res ne moremo napisati..." - "Dobro, dobro. Napišite: 'Večja kot je masa večja je sila privlačnosti'."
  13. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    VELIKOST JE POMEMBNA Rezultati ženske raziskave glede velikosti so pokazale naslednje: 6 cm - ne morem ga niti držati 8 cm - še nikoli nisem bila tako nezadovoljna 10 cm - imela sem že večjega 12 cm - dober, ampak lahko bi bil večji 14 cm - perfekten 16 cm - božansko 18 cm - odličen, ampak ne morem celega 20 cm - boleče, ampak zmorem 22 cm - prevelik pritisk na želodec To je dejansko bila raziskava Mercatorjeve ankete o velikosti njihovih sendvičev. Me pa malo skrbi vaš način razmišljanja. Pokvarjenci!
  14. Slivka

    Tole je pa kr smeh

    Posnel sem taščin glas, da me budi kot alarm. Zdaj vstajam 10 minut prej, samo, da je ne slišim...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.