Skoči na vsebino

jacques33

Člani
  • Sporočil

    363
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    2

Vse objave uporabnika jacques33

  1. Če poznam istega Miha, potem bolj med Mirno in Litijo.
  2. jacques33

    Mazda CX-30

    Če se dela malo kilometrov, bo OK.
  3. jacques33

    Mazda CX-30

    Pri delnih kaskih v splošnih pogojih ali pri agentu preverite, koliko škodnih dogodkov je kritih. Ko sem gledal nekaj časa nazaj, ima grawe npr. pri kombinaciji D krita samo dva skodna primera, Triglav pa nima omejitev. Višina škode pri naletu divjadi pa je hitro visoka, precej višja kot razlika v premiji. Vsak pa naj si sam izračuna, kaj se bolj izplača.
  4. jacques33

    Pohvalite se,...

    Saj Valeo metlice brisalcev so pred več kot 10 leti talali vsem, ki so pri njih vgradili steklo, tudi originalnega. Tako da nisi glih veliko dosegel.
  5. jacques33

    Pohvalite se,...

    Kot so ti že fantje rekli, pri Carglassu dobiš po defaultu kopijo šipe. Original moraš izrecno zahtevati. In ob podaljšanju zavarovanja, sploh pri menjavi zavarovalnice, agent poslika tudi prednjo šipo, da se vidi, ali je original ali kopija. Take bučke, da se pri nas ne da dobit originalne šipe, pa že dolgo nisem slišal.
  6. jacques33

    Gume

    Verjetno PRC.
  7. jacques33

    Gume

    Sam sem na svojo 6-ko lani montiral nove GY asy6 in je vožnja udobna, v dežju je guma suverena, tako da bom sedaj videl drugo sezono, če bo kaj drugače. V primerjavi z Bridgestone pa je sedaj malo višja poraba.
  8. jacques33

    Prevažanje štirinožcev

    Mi je enkrat rekel izkušen policist, neprivezan človek na zadnji klopi je v nesreči že ubil človeka pred sabo, obratno pa ne. Drugače pa verjamem, da poskrbite za varnost, ko prevažate štirinožce.
  9. Izkoristil popoldne in spral sol, da se spet vidi machine barva.
  10. jacques33

    Tole je pa kr smeh

    Pri desni je treba mal računat: 275ml + 25ml = 300ml
  11. Ja, na kasko je vezana kraja, ostalo se pa da pokriti z delnimi kombinacijami.
  12. Mislim da je pri Graweju neka fora v primeru vandalizma, ali izguba bonusa ali odbitna franšiza. Drugače pa sem tudi jaz šel iz dobrih 600 EUR na preko 800 EUR ob nespremenjenih postavkah.
  13. jacques33

    Pohvalite se,...

    Prevozil zadnjo petmestno cifro km. Zadeva zaenkrat špila brez posebnosti, redni servisi na cca 15k km (BTC), na 90 k km zamenjal zadnji komplet zavor - Ate, na 96k km prednji komplet zavor - original in na 98k km akumulator - original. Izredno so mi zamenjali ključavnico zadnjih vrat in nekaj motorčkov ogledal.
  14. jacques33

    Jamralnik v2

    Že, že, nima smisla čakat.
  15. jacques33

    Jamralnik v2

    Danes tudi jaz gratis dobil novoletno osvetlitev v avtu, začel utripati i-stop ter javilo napako battery managment sistem malfunction. Verjetno si je avto zaželel nov akumulator za božička.
  16. Tudi jaz opažam, da imam z zimskimi gumami nižjo porabo, nekje 3dcl na 100km.
  17. jacques33

    Jamralnik v2

    Jaz imam 2018 letnik in so bili zadnji diski vsako leto bolj rjasti. Dva ali tri servise nazaj sem uveljavljal garancijo, pa ni šlo skozi. Kvaliteta zadnjih diskov je bila pri prejšnji generaciji 6-ke sigurno boljša, tam sem pri 90k km zamenjal samo ploščice in je vse skupaj špilalo vsaj do 170k km, ko sem avto prodal. Pri aktualni pa mi ni preostalo drugo, kot da sem pri istih kilometrih menjal cel komplet. Način vožnje pa isti.
  18. jacques33

    Jamralnik v2

    Verjetno je bilo z notranje strani diskov vse rjavo in ni bilo druge kot menjat. Da pa Mazda Slovenija ne prizna garancije, je pa tudi žalostna zgodba. Cena kompleta je pa tudi ubitačna, upam, da je vsaj kvaliteta boljša od prvovgradnje. Sam sem iz tega razloga zadaj dal Ate komplet.
  19. jacques33

    Elektromobilnost

    Tudi, če imaš parking posebej zavarovan, je zavarovalnicam v interesu, da se škoda plača iz kaska, saj škodo v višini odbitne franšize plačaš sam, pa naslednje leto padeš 3 zavarovalne razrede in je na koncu zavarovalnica na boljšem. Sem sam pred leti podobno situacijo dal skozi, vendar sem se pritožil in sem na koncu dobil priznano iz parkinga.
  20. jacques33

    Prigode v prometu

    Sem že tudi sam doživel podobno situacijo, ko mi majster pripelje nasproti v krožnem krožišču.
  21. jacques33

    Bela tehnika

    Samo med 2018 in 2022 je 4 leta razlika, to se pa že mora nekje poznat v razvoju avtomobilizma.
  22. Preveriti moraš, kaj polni kasko pri Grawe-ju krije. Pri Generaliju vem da je bilo tako, da toča ni bila vključena pod polni kasko.
  23. Dobri ste fantje, da se vam da pošiljat gor pa dol. Pod črto zna prit ceneje, če bi že v startu naročil pri mehaniku, sploh če sta na TI. Sam sem dva meseca nazaj naročil komplet Ate diske in ploščice zadaj pri mehaniku, naslednji dan sem že imel zmontirano. Cena pa zaenkrat velik plato Uniona.
  24. Tole pa je odlična cena, če je na polici res vse napisano vključeno.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.