torstorm Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ve kdo ?e je dovoljeno imeti spredaj na odbija?u kako nalepko iz odsevne folije. In kako so kaj pozorni na to modri angeli. :ne vem: Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Grega_ Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Jest dvomim da bi imel lahko, sploh pa ne rde?o. npr. predstavljaja si pono?i da ne kdo nasproti tebe vozi in se ti nekaj ble??e?e pribli?uje...verjetno bi pomislil da gre kak?en NLP ne pa Mazda Citiraj
Guest DANDO Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 jaz bom pogruntal okvir?ek, da bi s klikom na gomb zakril tablice.samo ?as si moram vzet.sprejemam prednaro?ila. Citiraj
Guest BrainLess Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 jaz bom pogruntal okvir?ek, da bi s klikom na gomb zakril tablice.samo ?as si moram vzet.sprejemam prednaro?ila. Citiraj
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 jaz bom pogruntal okvir?ek, da bi s klikom na gomb zakril tablice.samo ?as si moram vzet.sprejemam prednaro?ila. Patent Dando. press Citiraj Feel free....
Guest DANDO Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 ne zajebavam se resno mislim.?e prej bom v zra?ni filter mazde dal pol kg trave, pol bom ?el pa zadaj na auspuh kadit.bi rabu 323f , dsa bi mi po potrebi dodajal gas.bosti danes ne bom dajal ve? podobnih izjav kot je tale. Citiraj
torstorm Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 tega okvirja ne rabi?, dobi se poseben prozorni spray in samo pobarva? tablico in se sploh ni? ne vidi.Ko pa te ho?e radar slikati pa se svetloba razpr?i po tablici in se na sliki ne vidijo ?tevilke. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 tega okvirja ne rabi?, dobi se poseben prozorni spray in samo pobarva? tablico in se sploh ni? ne vidi.Ko pa te ho?e radar slikati pa se svetloba razpr?i po tablici in se na sliki ne vidijo ?tevilke. Hmm, kaj pa laser??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Hmm, kaj pa laser??? :ne vem: To je za laser govoru-.--.......Pa to temo sem mel ?e enkrat odprto....za ta sprejk..pa so vsi trdili da to ne deluje....hm.. :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 To je za laser govoru-.--.......Pa to temo sem mel ?e enkrat odprto....za ta sprejk..pa so vsi trdili da to ne deluje....hm.. :ne vem: LP daVid Ehhh, sedaj si ga pihnil - laser te ne slika - te lahko meri kjerkoli na avtu (bo? celega posprejal??? ) - to deluje (teoreti?no) na klasi?ni radar, ki te slikca... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ujeeej.....komej zdej meni klik klik nardilo.....ah nisem niti pomislu za kaj se gre.....hm.....Ah ne bom razlagal! anyway...... daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 anyway...... daVid brez dvoma Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ja Tomi ne preostane mi drugega kot da spet cajo cajo ratam..... Citiraj Feel free....
torstorm Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 to je samo za tiste radarje ki te slikajo, za laser ne deluje.Ta spray pa se prodaja na eBayu.Sem se pozanimal glede te odsevne folije pa so mi rekli da spredaj je bela dovoljena ,edino zadaj ne. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ja Tomi ne preostane mi drugega kot da spet cajo cajo ratam..... $$$$$$$$$$$$$$$$ Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 pa ne gre se kle samo za radar, gre se da se tablica sploh ne vidi ?e misli? imet hud stroj, ampak tak da z lahkloto spizdi? pred p.avtom.isto kot motor.pa naj te i??e pa doka?e. Citiraj
David Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 pa ne gre se kle samo za radar, gre se da se tablica sploh ne vidi ?e misli? imet hud stroj, ampak tak da z lahkloto spizdi? pred p.avtom.isto kot motor.pa naj te i??e pa doka?e. Ok glede na to da je po novem slovenski kri? ?e skorej cel opremljen s temi ku***vimi radarji.....bi ta zadeva prou pri?la.....kje se da to nabavit?? LP daVid Citiraj Feel free....
Guest DANDO Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 mam jaz ?e vse v glavi, saj zadeva je enostavna, nekajm podobnega kot rolca na reklami, ko tabl. vidi? je prekritje zadaj, ko tabl. ne vidi? se prekritje zarola in to je to.al pa enostavno skenirat drugo reg. cifro pa spizdi. Citiraj
torstorm Napisano 14. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2005 kaj pa ?e bi montiral spredaj in zadaj lcd zaslon namesto tablice, pa bi potem imel notri na nootbook-u celoten film in bi ti tablice menjavalo, tako da plavim sploh ne bi bilo ni? jasno. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Grega_ Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 ..hehe...ko bi ti za?el z lopar?kom mahat bi na?timu diplomatsko tablico in pol bi policaj lahko samo Citiraj
pierce Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 ne zajebavam se resno mislim.?e prej bom v zra?ni filter mazde dal pol kg trave, pol bom ?el pa zadaj na auspuh kadit.bi rabu 323f , dsa bi mi po potrebi dodajal gas.bosti danes ne bom dajal ve? podobnih izjav kot je tale. prpa? Citiraj
Guest DANDO Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 p. ti ne ve? kako je ko 24 ur tipka? svoje ideje na forum v prazno. Citiraj
Sishi Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 p. ti ne ve? kako je ko 24 ur tipka? svoje ideje na forum v prazno. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest DANDO Napisano 15. julij, 2005 Prijavi Napisano 15. julij, 2005 jaz bom en teden namesto tablice imel gor od podlasce ko?o.?e me ustavijo, bo zgledalo da sem tako pripizdil, da se je kar ustrojila na tablco!? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.