Se spla?a?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem dal kolegu delat, ki dela na mazdi, je slo skoz v 5urah (ampak dela to vsak dan tako da bi mu slo z zaprtimi ocmi) ce bi sam pa sem racunal cca 7-8 ur. Prvovgradnja je aisin, zdaj sem dal luk.
-
To je cilj gume, radirka na terenu, posledično na asfaltu (ki ga uporabljaš za dostop do terena) pa bremza. Če pa imaš dosti asfalta, napumpaj vsaj na 2,2, boš imel nek kompromis.
-
Koliko teh flashov je pa napačnih? 😅 Si kdaj predelal statistiko?
-
Dobro vem kaj so trošarine in zakaj jih ima država. Skozi pravim, da bo šla elektrika z njimi gor, ko ne bo več fosilnega goriva. Kot ti praviš, da je dosti tovornega prometa na dizlu, bi Slovenija morala imeti dizl krepko višje, saj smo tranzitna država in bi tuje tovornjake molzli ali pa jih pognali okoli države. Pred leti, se je trošarina na dizlu nižala, ker je veljal za bolj čisto gorivo oz. bolj okolju prijazno. Sedaj pa je težko enačit, ko temu ni tako. Nisem v naglici zapisal, da bi dizel bolj obdavčil. Je samo drugačen pogled. Trenutno je razmerje trošarin čez palec. Lahko bi ga imel po litru, torej obe gorivi enaka trošarina na liter. lahko pa bi ga imel po proizvedeni energiji. Kar koli od tega, bi bilo bolj smiselno, kot za šankom dorečeno razmerje.
-
Ti je bilo dosti 8 ur za zamenjavo?Kaj je prvovgradnja?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.