No po tem branju sem si vzel 10 minut pavze in sva šla s sodelavcem pogledat njegovo novo Teslo 3.
To, da je generična notranjost sem že vedel, da pa je vse skupaj še slabše pa nisem. Da naštejem kaj vse me je zmotilo v 10 minutah ogleda:
- nima števca, wtf
- nima HUDa, 2 x wtf
- nima ob volanske ročice ali drugega stikala za način vožnje (drive, parking...) ampak ima to na osrednjem ekranu
- njegova zadnja verzija ima celo ročko za smernike, baje da jo lanska izvedba ni imela in si imel gumbe na volanu
- nastavitev sedežev popolnoma preko osrednjega ekrana
- kje je ročica za brisalce pojma nimam...
Vglavnem, da ne nakladam, šli so bistveno predaleč kar se tiče funkcij, ki so na zaslonu, praktično vse, vključno s prikazom hitrosti. Za primerjavo lahko vzamem Mazdo 6e, ker drugega EV nisem vozil, in v tem avtu imaš vsaj občutek, da si v normalnem vozilu, kljub pomanjkanju fizičnih tipk, pri Tesli je pa to next level neumnosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.