Skoči na vsebino

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne gori voda

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• Odgovori 82
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

?aki mal... kdaj dobi? SMS? A ko govori? pa te en kli?e in si zaseden?

33112_1.png

Napisano

?aki mal... kdaj dobi? SMS? A ko govori? pa te en kli?e in si zaseden?

Za vsak zamujen klic bodisi navaden, bodisi ko si zaseden ali nedosegljiv.

To je bilo pri Simobilu default, na mobitelu moras pa aktivirat - a zarnkrat dela zelo povrano samo cifra, in to je zoprno ker ne ves kdo potem pa klices nazaj na blef.

Tudi to me moti ker dobis samo 0x1 xxx xxx, ko si v tujini moras ali prepisovat ali copy paste pa dodajat +386....

Kar malo nas je razvadel simobil je bil zelo user frendli.

Bo kdo rekel kok smo zoprni, ampak ko imas na dan 10 zamujenih zarad sestankoc itd je to res zoprno

Poslji klic z na 1918 :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Za vsak zamujen klic bodisi navaden, bodisi ko si zaseden ali nedosegljiv.

To je bilo pri Simobilu default, na mobitelu moras pa aktivirat - a zarnkrat dela zelo povrano samo cifra, in to je zoprno ker ne ves kdo potem pa klices nazaj na blef.

Tudi to me moti ker dobis samo 0x1 xxx xxx, ko si v tujini moras ali prepisovat ali copy paste pa dodajat +386....

Kar malo nas je razvadel simobil je bil zelo user frendli.

Bo kdo rekel kok smo zoprni, ampak ko imas na dan 10 zamujenih zarad sestankoc itd je to res zoprnoPoslji klic z na 1918 :)

SMS ob zgresenem klicu dobis samo, ko je telefon ugasnjen oz. ni prijavljen v omrezju... Ce je telefon prizgan in se ne javis ali imas ravno drug pogovor, so neodgovorjeni klici zabelezeni na telefonu samem...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Bilo je ob nedosegljivosti, sedaj pa lahko aktiviras tudi ob zasedenosti (a ne sme biti preusmeritev)

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/sms-zgreseni-klici

Napisano

Bilo je ob nedosegljivosti, sedaj pa lahko aktiviras tudi ob zasedenosti (a ne sme biti preusmeritev)

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/sms-zgreseni-klici

Samo ob zasedenosti je po mojem mnenju popolnoma brezveze... Saj ti te dogodke belezi ze sam mobilnik (sploh ni nujno, da je pameten... To dela ze vsak mobilnik... Tudi tisti izpred deset in vec let ;) ) ... Smiselno je samo takrat, ko telefon nima stika z omrezjem in niti ne mores vedeti, da te je nekdo klical...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Samo ob zasedenosti je po mojem mnenju popolnoma brezveze... Saj ti te dogodke belezi ze sam mobilnik (sploh ni nujno, da je pameten... To dela ze vsak mobilnik... Tudi tisti izpred deset in vec let ;) ) ... Smiselno je samo takrat, ko telefon nima stika z omrezjem in niti ne mores vedeti, da te je nekdo klical...

Ja itsk, razen ce res ne mores imeti call waitinga

Napisano

Ja itsk, razen ce res ne mores imeti call waitinga

Tudi, ce imas aktivno storitev "call waiting" oz. "klic na cakanju" in se ne javis, to telefon zabelezi kot neodgovorjen klic...

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/cakajoci-klic

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Seveda ima lahko tudi nov avto kakšno pomanjkljivost ali napako. Če in ko jo odkriješ, se pelješ na servis, saj je avto v garanciji, da serviserji avto pregledajo in napako odpravijo. Pisarjenje po forumu problema ne bo rešilo, zato se poraja misel, da je izmišljeno in ima nek drug namen … Skratka, @tommzy, že imaš termin pri serviserju in če ga nimaš, zakaj še ne?
    • Saj zastopim, da kdo težko verjame, da se je toliko "napak" nabralo.   Tudi nisem nikjer omenil, da so vse napake.    Pac povem kar se je zgodilo. Ena od takih je naprimer ključ in zaznava...    Sem ugotovil, da je po vsej verjetnosti šel v način ohranjanja baterije.  Zdaj dela (zaenkrat). 😁   V tej kilometrini še nisem imel takšne porabe.  Moj prvi avto je bil Accent 2001 letnik. Mislim da je bil 1.3 motor. Koliko konjev sem že pozabil.  Prvi avto in bencinar. Pot ni bila enaka.  Ne spomnem se več koliko je pil.    Pol so bile pa same astre. Ena bencinar ostalo vse dizel.  Tudi bencinar je pil manj.  Dizli pa jasno da obcutno manj.    Je pa res, da moja pot ni neka ravnina in je kar nekaj dolgih klancev in zahteva kar nekaj gasa.... Je nekaj ravnine ampak ne velik. Ni to ljubljana in okolica kjer je vse ravno. 😁   Voziva se večinoma dva.    Aja pa nekdo je omenil plastiko okrog koles da čudno da je nisem opazil...  Ja sem jo ja. 😆 Ampak me to ne moti kaj preveč. 😉   Bolj opažam neraven poden, čričke (odvisno od temperature) in podobne stvari... Katere slišim in vidim med vožnjo. Tudi poden občutim.    Pedal zavore se ni več spustil. Čakam da se spet. Za servis.    Za ostalo tudi... 
    • Poraba je meni ok.   170km Giulietta, je imela 90k km porabo 8.5.   In včasih so avti bolj pili, pri tvojih kilometrih, ti je že keri pil tudi 10.   Tudi jaz sebe ne dajem na splet. Avto mi pa ni problem slikat.   Tak by the way, si že bi na servisu. Valda da smo jezikavi, če pri vseh napakah še do servisa nisi šel.
    • Zdej pod "vsi" in "niste normalni" razumem tudi sebe.   Povedal bom čist direktno. Na forum si prišel po nasvete in dobil si jih, nekateri so ti všeč drugi ne. Dejstvo pa je, da je število tvojih problemov veliko in na meji normalnega, zato ti nekateri uporabniki ne verjamejo.   Osebno ti verjamem za čričke in podobne živali, ampak za veliko porabo pa ni nobene druge logike kot da ne znaš varčno voziti vozila ali pa je tvoja relacija pač takšna da zahteva večjo porabo.    Pridi do mene v Kranj pa si z veseljem vzamem čas pa primerjava vozila in ugotoviva kje so dejanska odstopanja. Imam takšno CX30 kot je tvoja in Mazdo 6 G194, pa boš imel konkretne reference za predstavitev na servisu. 
    • Kot sem zdaj slišal od nekaj ljudi, ko enkrat odtegneš vijake glave, jo je obvezno potrebno dati poravnati... Sem se naučil na "težji" način
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.