Deeyan Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Lojz a bo? res to zame naredu - ti si pa tolk faca, sam pit pa ne smem mi vera v treznost prepoveduje - ?koda a ne? A mi bo? pol tam pri?epnil na uho al je Rode divjak al ni - zdej res ne vem sem v velki dilemi in te?ko zaspim, ker kdo ja zdaj divjak - a tist, k obrne avto na streho al tist k gre 5km/h prehitro. To je ?ivljensko pomembno vpra?anje na katerega edino ti Lojz ve? odgovor. mislim, da poznam njegov odgovor, ki se bo glasil nekako takole: ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 mislim, da poznam njegov odgovor, ki se bo glasil nekako takole: ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo Ja sej sem se tud ?e sam peljal 5km/h prehitro pa nisem ?e ni? na streho obrnil - a to rabi? kak?na posebna znanja al mora? bit le talent :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Ja sej sem se tud ?e sam peljal 5km/h prehitro pa nisem ?e ni? na streho obrnil - a to rabi? kak?na posebna znanja al mora? bit le talent :ne vem: to pa ne spra?uj mene Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Pomoje je imel takrat ravno poteno?ter ali mon?tranco v rokah, lahko pa tudi kaj druzga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo Ne verjamem, ?ist druga?e je moralo biti. Sam Bog iznad oblakov je uvidel, da Franciscu Y Rode El Qonquistadorju ni druge pomop?i in mu je poslel AMG-ja. Z njim se lahko pelje tudi 5km hitreje ne da bi se prevrnil. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Lojz Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Lojz a bo? res to zame naredu - ti si pa tolk faca, sam pit pa ne smem mi vera v treznost prepoveduje - ?koda a ne? Boss, res bom to naredu! Jaz rad pomagam ljudem, ki so ubogi na du?i.Samo tist tekst v citatu, ki sem ga povdaru!?!?!?!...! nekako si me zdaj presenetu. A tvoja vera tebi prepoveduje, da bi bil trezen? Sem prav zastopu? A zdaj si nam razkril ?e to, da si ti skoz pijan?Isusek Boss, pa kaj je s tabo? Citiraj
Lojz Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 G. Lojz je tok navdu?en nad svojim znanstvenim dose?kom, da je od veselja kar dvakrat ZAUKAL (mo?no da mu je ?e klobuk s temena padel). Sem kar malo ponosen sam nase, ma? prav ZMAJ!Ve? kaj bi pa zate reku? Zate pa jaz mislim, da si ti en polizan?ek. Tebe si predstavljam kot enga ?oravga ?goljavca z velikimi debelimi o?ali (o?ala kot un bimbo Urkel) VENDAR s polizanimi predolgimi lasmi po?esanimi na pre?ko in z govorno napako, kjer ti probleme dela izgovorjava ?rke R. V ustih ima? najbr? aparat za zobe in kadar se ?kilasto nasmeje? se ti iz ust zasvetijo tisti rosfrejasti drati, pa slina ti takrat uhaja iz ust. Najbr? hodi? v prekratkih hla?kah, po Kamniku pa se vozi? z predelanim in z vso mogo?o ?aro okrancanim poni kolesom. Na balanci ima? najbr? namontirano uno gumasto hupo, ki jo uporabljajo klovni v cirkusu, zadaj na prtlja?niku ima? pa na visoki ?tangi namontirano policijsko lu?, ker si tako na biciklu bolj opazen, ko se pelje? v kisosk kokice kupit. V svoji dru?bi te imajo za blagajnika, ker zve?er na promenadi celo nekaj zaslu?ite s prodajo ?kolkic, plasti?nih figuric- voja?kov in frnikul katere niste uspeli med seboj zamenjat. S zaslu?enim denarjem greste pol kupit nove figurice pa ?e za ?igumi vam nekaj denarja ostane. Pol po kon?anem dnevu greste pa s svojim okrancanim kolesom vsa "banda" (banda se samo tako re?e) lepo domov in veselo zaspite, ker ste se zmenili da greste naslednji dan spet vsi skupaj v va?ko lu?o nabirat ?rve in lovit ?abe.Aja, preden zaspi? ti mamica prebere pravljico in vpra?a, ?e si si zobke umil. Ti zmeraj re?e?, da si si jih umil.ZMAJ, sem zadel?Pa re?e se zavriskal, ne ZAUKAL! Citiraj
Z M A J Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Lojz, ti nisi samo vseveden, ti si tudi prerok, ker si ?isto vse zadel, dolo?ene stvari si celo napovedal, ki si jih ?elim ?ele v prihodnosti, pa so mi trenutno ?e nedosegljive (bicikel in mamica - pravljica itd.). Sam gospod stvarnik te nam je poslal in res smo lahko veseli, tle ni kej debatirat okrog tovrstne pridobitve. Kot ka?e je Lojz eden redkih (pa? nad?lovek, se razume), ki je ?e videl zmaja (mitolo?ko bitje) v ?ivo, to se je (domnevam) zgodilo takrat ko je preve? nagnil Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Lojz, ti nisi samo vseveden, ti si tudi prerok, ker si ?isto vse zadel, dolo?ene stvari si celo napovedal, ki si jih ?elim ?ele v prihodnosti, pa so mi trenutno ?e nedosegljive (bicikel in mamica - pravljica itd.). Sam gospod stvarnik te nam je poslal in res smo lahko veseli, tle ni kej debatirat okrog tovrstne pridobitve. Kot ka?e je Lojz eden redkih (pa? nad?lovek, se razume), ki je ?e videl zmaja (mitolo?ko bitje) v ?ivo, to se je (domnevam) zgodilo takrat ko je preve? nagnil UDBA je mo?nej?a od mene.ZMAJAsem pa res ?e videl. K sre?i ne v ?ivo ampak po televiziji Citiraj
Z M A J Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 ?ogobrc v R Srbiji (Lojzu bo garant v?e?) pozor cca. 1:35 in naprej; http://www.24ur.com/sport/nogomet/video-in...izkljuciti.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 ?ogobrc v R Srbiji (Lojzu bo garant v?e?) pozor cca. 1:35 in naprej; http://www.24ur.com/sport/nogomet/video-in...izkljuciti.html nmorm drga? re?t ampak neandertalci ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lojz Napisano 17. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Boss pravi, da tak?ne "?portne" prireditve prinesejo dr?avi veljavo in ugled. On ?e ve! Citiraj
canyon Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Boss pravi, da tak?ne "?portne" prireditve prinesejo dr?avi veljavo in ugled.On ?e ve! jah fuzbal sigurn tud neki prinese ... ?eprou ?portov nesme? v isti ko? metat ... dej mi povej a si ?e kdaj vidu da so se na kk?ni tenis tekmi stepl al pa recmo takrat ko je mednarodna kolesarska dirka k en del tekme tud poteka ?ez slovenijo al pa na evrobasketu ... jest ?e ne ... idin fuzbal mi je ?e tko en tak ?port k se morjo zravn skos neki klofat pa faulerat ... tega ?e pr ameri?kemu fuzbalu ne vid? da bi se klofal med sabo ... ajde mogo?e se zgodi primer sm pa ke ... sam sigurn ne tok kokr pr klasi?nem fuzbalu k so skor ?ist usako tekmo eni izgredi pa pizdarije ... kar se pa raznih kulturnih prireditev pa tega ti?e pa roko na srce ke nuben ne hod zarad tega da bi se klofu ... letos sm biu med drugimi v stozcah na Tiestotu k je mudel musko rolu od 10h zve?er pa do 7h zjutri pa zjutri ko smo ?li iz sto?ic ni noben rabu nobenga spremstva pulcajev ali kerga kol ... mogo?e je idin kk?na dru?ba kakega prjatla vn nesla k je kk?n kozar?ek preve? spiu ... druzga pa zih ni blo ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 na basketu sm js ?e marskej do?ivu.... ampak na 1. ligi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 na basketu sm js ?e marskej do?ivu.... ampak na 1. ligi Si ?e kdaj dobu na kumaro? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Si ?e kdaj dobu na kumaro? to ne, je pa na moji strani na kombiju edn u ?ajbo boksnu, ki se je razletela... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 samo kaj se dogaja v tej temi Citiraj
canyon Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 samo kaj se dogaja v tej temi swa?ta Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 samo kaj se dogaja v tej temi ni-da-ni.si Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lojz Napisano 18. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 No, pa da se vsaj pribli?no vrnemo na temo. Je pa druga? res zanimivo iz ?esa udbokomunajzarji delajo cirkus! Iz najbolj naravnega in normalnega ?love?kega po?etja, delajo ?kandal. Mo?ki se zacopa in ma rad ?ensko, pol pa ti kanoni skuhajo tako zgodbo, kot da je to nekaj sprijenga nagrav?nega in pokvarjenga. Na drugi strani pa ti isti udbokomunajzarji prikazujejo pederstvo in lezbi?tvo kot nekaj normalnega, celo naprednega- sodobnega. Ej, pa ti udbokomunajzarji so res eni ?udni ti?i! Na kak?en na?in in s ?im si pridobivajo svojo volilno bazo in svoje volilno telo. Je pa res, da jim do neke mere celo uspeva. To samo pove, kako neumen je slovenski udbokomunajzarski volilec. Citiraj
Danny Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 ti lozj ko vidim tvoj post....se ustavim....pogledam....in se upra?am, a ti ne upa? spat ?? 06h Citiraj
canyon Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 ti lozj ko vidim tvoj post....se ustavim....pogledam....in se upra?am, a ti ne upa? spat ?? 06h dec ma zgleda kr napet delavnik ... njegovi posti letijo od 6h zjutir pa do 3h popoldne na forum ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lojz Napisano 19. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 ti lozj ko vidim tvoj post....se ustavim....pogledam....in se upra?am, a ti ne upa? spat ?? 06h Jaz pa?, vsaj za zdaj, ne prespim ve?ino svojega ?ivljenja tako kot ve?ina foruma?ev in brezdelne?ev.Kadar spi? ne ?ivi?!Kolk ur na dan pa ti spi?? Citiraj
Z M A J Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Lojzek, kako tole komentira? - Komunajzerlandijo; http://www.24ur.com/novice/svet/rezim-groz...-zdruzeval.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Kim Jong Nam je najstarej?i sin nekdanjega voditelja in o?e Kim Han Sola. Fotografija je nastala leta 2001, ko je posku?al s ponarejenim potnim listom potovati na JaponskoHaha, ta drug sin je pa Kim Luke Skywalker, h?erka pa Kim Leia Organa al kaj? So za hece tele Korejci - ?e ne druzga jim vsaj smisla za humor ne manjka. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.