Skoči na vsebino

Avto kamera F900LHD

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jestovo sem popravil, pa se novo dobi, bova zrihtala, v displayu je flat kabel ki se rad sname.

Sva zmenjena - se oglasim pa pogledava kaj se da narest.

33112_1.png

• Odgovori 69
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Jestovo sem popravil, pa se novo dobi, bova zrihtala, v displayu je flat kabel ki se rad sname.

A si jo kar sam popravljal? :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Yep, je reku nemc da ni treba nazaj poslat pol :)

:cheers:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Moja kamera dobro snema, slika je odli?na. Edini problem je, da je posnetek narobe. Ko gleda? pozneje na TV je nebo spodaj, cesta pa zgoraj, pri tem pa tudi oznake narobe, oziroma, ko je slika narobe, so podatki datum in drugo pravilni. Iskal sem v nastavitvah, ?e je kje kaj narobe nastavljeno, pa nisem na?el.

?e kdo ve, kje se to nastavi, naj pojasni.

Hvala za pomo?.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Nekaj se dogaja, ko se obra?a zaslon, tako sedaj v?asih uspem "poravnati" sliko. Ko pa ugasnem in pri?gem je spet narobe.

Ne ne samo prav jo moras namestiti v avtu to je vse....sem jaz na zacetku isto naredu :). To pomeni da jo inas na glavo obrnjeno. Prav je da je spodaj tisti del kjer je kabel (usb)

Bom poskusil, o?itno je to to.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Sem naredu en posnetek a brez funkcije odpravljanja tresenja ne gre, ker to je nenormalno kolk zadevo trese druga? in to po AC, kjer na?eloma ne bi smelo biti nekih hudih neravnin. V kotu, kjer je ura in datum se vidi kolk zadevo druga?e ?ejka.

?koda Jures, da si svoj posnetek odstranil, da bi lahko ?e enkrat primerjal.

Druga? pa Jures ?e enkrat hvala, da si mi ekran?ek zrihtal. Deluje, me pa mal razo?ara baterija, ki ne zdr?i niti dveh ur snemanja. Bo res treba napajanje napeljat.

33112_1.png

Napisano

Cusno...a mas na 1080? Tam je meni enkrat malo zvijal sliko na 720p pa ne. Za foro probaj nosilcek prestaviti malo nizje ( ti ga mas cisto pod stropom). Sicer pa za kak posnetek letece marele proti avtu bo. :)

U naucil si se prehitevat....

Ne na 720 je nastavljeno... bom probal postaviti ?isto ob armaturo spodaj, ?e bo kej druga?e.

Ja sem se - Lojz me je vsega nau?il, res je pravi car. :dudek:

33112_1.png

Napisano

Pa ?e nekaj, ne izbrati ponujene jutub mo?nosti, da ti odpravljajo tresenje - a ti v VLCju tudi zvija sliko? Meni je prvi posnetek, pol pa ne ve?, pa ne vem ?e ni bilo to

?e ne dam odpravljanja tresenja je popolnoma negledljivo :(

33112_1.png

Napisano

A se da nastavil da ti na kartico snema nepretrgoma?

saj ta je ista ne?

F900LHD

Saj snema nepretgroma... dokler je kartica polna... potem pa zacne brisati najstaresje ... Se mi zdi, da je najvec po 15 minut v eni datoteki, potem pa naredi novo datoteko ...

Ce bi jo kdo rad imel, jo dam po isti ceni, kot sem jaz dal zanjo ... Se zapakirana.

lp

Thomas

image.png

Napisano

?e ne dam odpravljanja tresenja je popolnoma negledljivo :(

Jebemu sem en bizgec - kon?no pogruntal zakaj tako trese. :blush:

Problem je bil sam v tem, da sem imel odprt ekran?ek in je stal 90 stopinj na kamero in je ob vsakem rahlem tresenju zarad svoje te?e rukal celo kamero. ?e zlo?im ekran?ek ob kamero je tresenje minimalno in s funkcijo na youtube se ga da v celoti odpravit. :bravo:

33112_1.png

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Zdravo,

mene zanima iz kje je najla?je in najman vidno dobiti napajanje za kamero? Okoli ?ipe, po nosilcu... do 12v pri menjalniku?

Ali se da napajanje dobiti iz vzvratnega samozatemnitvenega ogledala?

Lp, Marko

Napisano

Ali se da napajanje dobiti iz vzvratnega samozatemnitvenega ogledala?

Jaz se bom tega spomlad lotu in ?edalje bolj se nagibam to?no v tej smeri, da bi z ogledala potegnu napajanje. Morebiti bo treba iz 12V na 5V spravt sam to bo najmanj jebe pa kabla?e.

33112_1.png

Napisano

Jaz imam po robu sipe, nato ob strani pod armaturo in za sovoznikovim predalom do sredinske konzole in prikljuceno v vticnici v predalu pod naslonom za roko...

lp

Thomas

image.png

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Ti sam razdri - ne bo? taprvi.

A ti ekran?ek ne deluje?

33112_1.png

• 2 leti kasneje...
Napisano

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 1 leto kasneje...
Napisano

jaz jo uporabljam ves ?as in kr deluje, ?eprav se mi je ?e 2x raztre??ila na prafaktorje (padla iz drugega ?tuka na stopni??u) - tole je bilo res vredno vsakega centa pa ?etudi zdajle takoj crkne.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo, pa še enga iz drugega konca sveta... 🤗😉 Je dober.... 🤗😉
    • Malo živce umiriš pa za njimi voziš dokler se stanje ne skulira.... 😂😉
    • Pozdravljam vse ljubitelje in voznike Mazd. Tako sem se tudi jaz pridružil vaši skupini. Po dogih 5 letih se zopet vračam na vaš forum. Od leta 2017 do leta 2021 sem bil lasnik CX3 in v tem obdobju sem zvedel veliko poučnih stvari o mazdah. Od včeraj naprej sem tudi jaz lastnik nove Mazde CX30 G140 HOMURA z ročnim menjalnikom.Sem pač iz stare šole in do sedaj sem imel vse avtomobile z ročnim menjalnikom, pa sem si rekel, pa naj bo tudi ta. V igri je bilo več avtomobilov, a sva se z ženo dokončno odločila za Mazdo. Upam, da bova imela prijetne in varne vožnje s to lepotico. Avto še ni doma, pričakujem ga približno za 14  dni. Veselil se bom z vami deliti tako dobre, upam pa, da čim manj slabih stvari.
    • Ja klinc, potem se pa kar naročim. Če bo poslal Pelko kak drug kontakt pa prekličem, ker saj pravim, ni še povedal kam me pošilja. Hvala! 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.