Gelipter Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 super lahko si zrihtamo popust skupinski kot mazda klub lp ale? Citiraj
dejanot Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 Cao No pa je zamelo,...... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
LabiGT Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 'zgodovinsko' mesto skopje...kaj si naredil jaoo oogly...je pa 19 stopinj :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
dejanot Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 Cao Zimsko vzdusje se ze kaze,.... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
iceman22 Napisano 23. november, 2013 Prijavi Napisano 23. november, 2013 Evo ena iz beograda... Citiraj www.trziskisladoled.si
AmpeR Napisano 24. november, 2013 Prijavi Napisano 24. november, 2013 Ena dana?nja iz na?ega hrib?ka Citiraj
Boss Napisano 24. november, 2013 Prijavi Napisano 24. november, 2013 ufff... tale je pa direkt za v fabr?ki katalog Citiraj
Tomozuki Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Super. ?e bi s kakim odsevnikom ?e avto osvetlil, bi blo pa ultra ;-) Citiraj
AmpeR Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Super. ?e bi s kakim odsevnikom ?e avto osvetlil, bi blo pa ultra ;-) Mogo?e dober HDR z dodatnim fle?om alpa res z odsevnikom pa bi ?lo. Pa drugi?.... Citiraj
Tomozuki Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Jaz HDR-a ne bi noter me?al, ker so res impresivne naravne barve. Fle?, odsevnik ali pa recimo dva LED flooda bi ?e znala marsikaj naredit Recimo moja dva Citiraj
LabiGT Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 mazda pristina mazda skopje (vse isti dan slikano, razlika v temp je vedno na strani SK Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
AmpeR Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Jaz HDR-a ne bi noter me?al, ker so res impresivne naravne barve. Fle?, odsevnik ali pa recimo dva LED flooda bi ?e znala marsikaj naredit Recimo moja dva Zakaj pa uporablja? te led floode? A snema?? lp Citiraj
schurda Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 To?no to Najprej sem mislil, da so razvijalci uporabili dobro domi?ljijo, potem pa tole... ?e zlagam v potovalko. Edino dozimeter imam res en predpotopen. Mater, s takim "multiplayerjem" pa si kar skomine naredil Tu pri Dravi pri ?tudentski brvi v Mariboru so ?e ene katakombe in ob?asno klo?ar hotel. Dva vhoda iz Dravske smeri, zraven pa nekaj bunkerjev brez dostopa. Sklepam, da so kake zidove ?e zazidali. Kje si tega DR-M-ja na?el? Jaz sem imel ta zelene od civilne za??ite. Mogo?e se najde ?e kak?en. Pa ne ka?e ti ravno naravnega ozadja. Po nekem ?udnem zraku si ti hodil. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Tomozuki Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Kje si tega DR-M-ja na?el? Jaz sem imel ta zelene od civilne za??ite. Mogo?e se najde ?e kak?en. Pa ne ka?e ti ravno naravnega ozadja. Po nekem ?udnem zraku si ti hodil. Na Bolhi mi ga je en prodal ?e pred leti. Ne, ne ka?e naravnega ozadja (razen kako prasketanje tu in tam - verjetno od radona). A sem kje napisal, da ga? ?e sem napisal, da ga - ga ne. Oziroma stoji na 0 in v?asih malo igla posko?i. Zakaj pa uporablja? te led floode? A snema?? lp Ne, za fotografijo. Fle? se mi zdi preve? "umeten", s temi pa lahko ne samo regulira? jakost svetlobe, ampak ti dajejo tudi razli?no barvo pa ?e bolj razpr?eno svetlobo. Pa?e na isti nastavek kot fle?, ?eprav ju imam navadno na stojalih. Super se obnese v prostorih s slabo svetlobo in ?e npr. slika? nekoga ali nekaj prosti son?nemu zahodu. Odsevnika ne more? ve? uporabit, ker ni dovolj odbleska, s temi lampami pa lahko naredi? dan In dobi? super barve zahoda in osvetljeno stvar, ki je pred njim. Sicer bi dobil samo ?rno silhueto. Ali pa osvetljeno stvar v prvem planu in zbledel zahod. Spodaj sem nalepil 4 slike - demonstracije. Prva je avtoportret z obema (manjka mi ?e en, ki bi mi ple?o osvetlil), drugi dve pa sta varianti before-after. Osvetljen je pa skoraj na minimumu. ?etrta pa spet podobna fora kot son?ni zahod, samo da je nevihta zadaj (na?alost brez spektakularnih strel). Sicer pa priporo?am! Sploh zato, ker je poceni. Citiraj
AmpeR Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Na Bolhi mi ga je en prodal ?e pred leti. Ne, ne ka?e naravnega ozadja (razen kako prasketanje tu in tam - verjetno od radona). A sem kje napisal, da ga? ?e sem napisal, da ga - ga ne. Oziroma stoji na 0 in v?asih malo igla posko?i. Ne, za fotografijo. Fle? se mi zdi preve? "umeten", s temi pa lahko ne samo regulira? jakost svetlobe, ampak ti dajejo tudi razli?no barvo pa ?e bolj razpr?eno svetlobo. Pa?e na isti nastavek kot fle?, ?eprav ju imam navadno na stojalih. Super se obnese v prostorih s slabo svetlobo in ?e npr. slika? nekoga ali nekaj prosti son?nemu zahodu. Odsevnika ne more? ve? uporabit, ker ni dovolj odbleska, s temi lampami pa lahko naredi? dan In dobi? super barve zahoda in osvetljeno stvar, ki je pred njim. Sicer bi dobil samo ?rno silhueto. Ali pa osvetljeno stvar v prvem planu in zbledel zahod. Spodaj sem nalepil 4 slike - demonstracije. Prva je avtoportret z obema (manjka mi ?e en, ki bi mi ple?o osvetlil), drugi dve pa sta varianti before-after. Osvetljen je pa skoraj na minimumu. ?etrta pa spet podobna fora kot son?ni zahod, samo da je nevihta zadaj (na?alost brez spektakularnih strel). Sicer pa priporo?am! Sploh zato, ker je poceni. ?ivjo! Bravo, to je dobra zadeva za take motive. Sej tudi jaz, kadar fotografiram v podzemlju ve?inoma fle?a ne uporabljam ve? (rabim samo za hitre fotke). Zdaj ve? al manj uporabljam led lenser lu?ko in potem z njo ri?em ampak vse na dolgi ?as (stojalo). pa tudi spekter svetlobe mi lepo odgovarja. lp Citiraj
Tomozuki Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 Jaz sem za lampi in stojali dal 100? s po?tnino. Seveda ni high-end oprema, ampak za za?etnika ve? kot dovolj. ?e si v podzemlju je to prava zadeva zate Stojali se hitro in enostavno zlo?ita, lampe lepo stojijo gor (napajajo se preko AA baterij) in jih lahko obra?a? v vse smeri, za fotki?a pa sploh ne rabi? ve? stojala, ker je dovolj hiter. Sploh, ?e ma? ?e kaki kratek objektiv (npr. 35mm). Citiraj
Lava Napisano 14. december, 2013 Prijavi Napisano 14. december, 2013 Kot zanimivost Reuters objavil osupljive fotografije leta Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
schurda Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Ja. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Deeyan Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 ma obujanja spominov z Mljeta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dejanot Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 Cao Lake Cerknica LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Symon Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Tole je dol pri kurniku, ko sem se umaknil se je pa ena veja pri drevesu zraven odlomila in padla direkt sem. Tale hi?ka je ve?ino ?asa zapu??ena, no zdaj je ?e bolj zabarikadiranaPogled na civilizacijoIn ?e ena za vse ledene kraljice: Citiraj
Lava Napisano 3. februar, 2014 Prijavi Napisano 3. februar, 2014 sam vrtnica ga zmaga Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.