Skoči na vsebino

Pozdrav trdoživim

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V va?ki gostilni smo sino?i proslavljali, da smo pre?iveli konec sveta. Pa smo se za?eli spra?evati, koliko smo jih ?e pre?iveli - o?itno smo bolj trdo?ivi kot ??urki... In bi Vas vse prosil za pomo?: Koliko koncev sveta smo ?e pre?iveli?

1.) 21.12.2012

2.) leta 2010 http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/...katastrofa.html

3.) leta 2000 http://daretovblog.blog.siol.net/2007/12/2...-2000-platntaf/

4.) :ne vem:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

V va?ki gostilni smo sino?i proslavljali, da smo pre?iveli konec sveta. Pa smo se za?eli spra?evati, koliko smo jih ?e pre?iveli - o?itno smo bolj trdo?ivi kot ??urki... In bi Vas vse prosil za pomo?: Koliko koncev sveta smo ?e pre?iveli?

1.) 21.12.2012

2.) leta 2010 http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/...katastrofa.html

3.) leta 2000 http://daretovblog.blog.siol.net/2007/12/2...-2000-platntaf/

4.) :ne vem:

Tudi mi tukaj na obali baje,da smo pre?iveli.Ampak vsega ?e ni konec.Namre? ugotovili so, da naj bi se zmotili v ?tetju in na vrsto pride konec sveta to nedeljo. ;)

Napisano

Smo ga prezvel ja ... V gostilni ob pikadi :mi pijemoo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Lahko da je bil konec, pa smo ga spregledali. Pa eni pi?ejo z nebes, eni pa s pekla :)

The ability to speak does not make you intelligent.

• 1 leto kasneje...
Napisano

haha Pat Robertson... verski blazne?, ki si kupuje ?as na TV-jih da lahko bedarije kvasi.

33112_1.png

• 3 leta kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
  • 6 mesecev kasneje...
  • Jest je spremenil naslov v Pozdrav trdoživim

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se tip pelje mimo ene kmetije,kjer vidi tablo,na kateri piše,da prodajajo psa,ki zna govoriti. Gre h kmetu in vpraša:a vi prodajate govorečega psa...kje pa je?... "Tam zadaj v pesjaku"... In gre pogledati...vidi psa,in vpraša,če res zna govoriti... Pes: "seveda znam govoriti" Tip:"ja,to je pa čudež" Pes:"ma kaki čudež...to ni nič...jaz sem bil lavinski reševalni pes še preden so bernandinci sploh obstajali...in bil sem iskalni pes za mine še preden so vojne sploh obstajale...." Gre tip nazaj k kmetu,in vpraša,koliko hoče za psa... Kmet: 30€ Tip:...kaj?!!!...za kaj pa samo 30€? Kmet:..."ma se mi zdi,da pes laže"...
    • Včerajšnji ŽEGN.... 🤗😉 
    • To bi tudi jaz rekel. Kakšna debata...
    • Kak vojaški udar? 😅 Kaj sanjaš?? Saj ni še poletje in temperature 40°C. Ni še čas za sončarico.😎 Joj, kake buče. Kot, da bi bral političko nastavo v jugo armiji ali   kako delo , mladino.😄 Totalno enako se dogaja na "drugi strani". Ljudje ne volijo za nekoga , ki ga predlaga ponavadi penzič palček , ampak proti. Tudi, če bi palček postavil kradljivko stako kot kandidata, bi levi volili zanjo. Vedno kao "novi obrazi"  a vedno eno in isto pakiranje. Vedno samovsečni, naduti posamezniki. Mimogrede, slovensko srebrnino so v glavnem prodajali levi (Bratušek &co ).😉
    • Upam, da ni spet sam sladkor ... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.