najem sne?nih/motornih sani
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Obrnil zanimivo cifro na števcu prevoženih kilometrov.
-
Nekaj takega sem jaz, črna ovca v obeh primerih. Bil sem član SD, medtem ko imam katoliške "korenine" in grem na vsak letni čas po 1x v cerkev. Se trudim živeti po teh načelih, v smislu "ne delam drugemu, kar ne želim, da bi kdo meni", nekih ortodoksnih vernikov se pa izogibam, pa ne glede na to za katero religijo gre, ekstremizem v nobenem primeru ni v redu. Kakorkoli, ko sem s kolegi iz SD, sem "tacerkveni" kadar sem v sklopu recimo širše družine, sem pa "komunistek", WTF, dobro da sem predvsem FLEGMATIK in se komentarjem le nasmejem
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ti kar upaj. Bistvo ameriške zunanje "politike" je, da cel svet še naprej pokriva ameriški proračunski primanjkljaj. Prav v tem smislu je štos ameriških vojaških "izletov". In če se s tem strinjamo, pomeni da se strinjamo s tem, da nam ZDA iz žepa še naprej krade denar. Samo vprašanje časa je, kdaj se bo to nehalo. Verjetno kmalu. In mene je na smrt strah, da bo takrat nek debil v beli hiši pritisnil na rdeč gumb. -
Krvodajalstvo, na višjem nivoju, eto P.S. za razliko od klasične krvodajalske so me tule celo vprašali za TRR (upam, da mi ne mislijo kaj dol pobrat, haha).
-
Res je. Imel je nešteto težav, od tega, da se mu šipa v dežju ni spustila, do težav z senzorji...Dvakrat ga je peljal AMZS do servisa. Najbolj srečen je bil, ko se ga je znebil. Vozil sem ga parkrat in je bil res raketa. Ko je delal...🤗
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.