Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kje se nahaja CR senzor n amazdi 3 1.6 d 85KW motor, toliko informacij sem ?e sli?al, da je ?e brezveze. Niti enega navadnega PB se ne da namontirat na ta avto, brez da ga pol razdre? baje :ninja: . Ma kdo res to?ne info? Hvala

Napisano

Vle?na slu?ba je ?e bila v igri :D , denar za servis ne, ker je bil avto v garanciji, pa ubistvu se je sama popravila. :vskalo: ?e se da akumulator ven, a ne bo to tudi povzro?ilo te?ave, nekateri avti slabo prena?ajo odklop z akumulatorja?

Vedno bolj me mineva do experimentiranja s tem motorjem, bo treba prodat pa kaj mo?nej?ega kupit

Napisano

remove lahko pomeni tudi popolnoma umakniti, torej odklopiti, ampak pustmo to. Sam se ne mislim zajebavat s tem, ker se ne spoznam, problem je pa v tem, da ne poznam nobenga , ki bi mi garantiral, da zna namontirat PB v ta avto sramezljiv

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.