Ne, noben ni omenil ničesar, prav noro. Tut v zadnjem cajtu (zadnja 3 leta) sta avto popravljala in imela na dvigalu dva mehanika in noben ni niti omenil. Menjali smo lagerje spredi in zadi, tega pa noben omenil. Eh...
Skratka, odločitev je padla, avto bom prodal dalje kakemu dilerju in kupil drugo kočijo.
@Scr3am, hvala za tele slike, tut pr men je nekaj podobnega. Če bi avto vozil js, bi ga dejansko šel popravljat, tako pa mislim, da bo boljše tako, da menjamo...
Ja. Ob 8h sem ga pripeljal pa je bil po slabih treh urah avto ze fertik. Kar se pa stroska menjave tice pa ti tezko recem, ker meni je dal res super ceno, ampak racunaj ksne 200€ sigurno. Je pa tudi pri meni avto zadnji tehnicni sel gladko skozi naslednje leto pa sok :). Ce se ne motim je most na sasijo privijacen samo s strimi vijaki.
Evo pa se slike mojega "titanika"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.