Scr3am Napisano 18. oktober, 2013 Prijavi Napisano 18. oktober, 2013 Pozdravljeni, Trenutno sem nov na tem forumu in sem se odlo?il za va?o pomo?. Imam zgoraj omenjeno m6 letnik 2003 in me zanima ?e se da pri avtoradiju na?timat da prikazuje naslov izvajalca in pa naslov pesmi ( trenutno mi samo ka?e CD1 pa ?as predvajanja). LP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2013 Prijavi Napisano 18. oktober, 2013 je Scr3am napisal: Pozdravljeni, Trenutno sem nov na tem forumu in sem se odlo?il za va?o pomo?. Imam zgoraj omenjeno m6 letnik 2003 in me zanima ?e se da pri avtoradiju na?timat da prikazuje naslov izvajalca in pa naslov pesmi ( trenutno mi samo ka?e CD1 pa ?as predvajanja). LP POZABI. NO GO. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 18. oktober, 2013 Prijavi Napisano 18. oktober, 2013 Nop,zal ne. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
schurda Napisano 18. oktober, 2013 Prijavi Napisano 18. oktober, 2013 Zakaj ste ga zabili fanta? Nov je ?e. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2013 Prijavi Napisano 18. oktober, 2013 je schurda napisal: Zakaj ste ga zabili fanta? Nov je ?e. Ker je res, nima varijante da izpisuje karkol, razen RDSa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.