robertos664 Napisano 10. november, 2016 Prijavi Napisano 10. november, 2016 to se je meni pogosto dogajalo, sedaj je mir. verjetno se je medtem razvedelo in me ne ustavljajo ve? 1 Citiraj
Jest Napisano 10. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2016 to se je meni pogosto dogajalo, sedaj je mir. verjetno se je medtem razvedelo in me ne ustavljajo ve? Jaz sem sedaj prvic naletel na rocni merilnik, odkar imam avto s serijsko vgrajenim motilcem ... prej sem samo bral o tem... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sebastjan Napisano 12. junij, 2017 Prijavi Napisano 12. junij, 2017 Tudi sam lahko potrdim zgoraj navedeno. Sem imel sre?anje z radarjem. sicer sem vozil po omejitvi 50km/h (z tempomatom).Policist pa je meril iz nasprotne smeri( se pravi na nasprotnem voznem pasu). Pa me je preusmeril k sebi, ter kar arogantno zahteval dokumente. Nato pa 'Kje imate motilec ' ????. Ker sem ga globoko pogledal, je nadaljeval-'kaj pa imate tisto spredaj''. Sem rekel radarski tempomat.MI izro?i dokumente, ter vpra?a ?e je to serijsko . Pa jaz' ja' Nato sem ga vpra?al ?e me ni mogel izmerit in potrdi, ter da mu javi napako-motilec. Sedaj pa malo neumno vpra?anje.A ta motilec deluje samo ?e je tempomat pri?gan ali tudi takrat ko ni. Citiraj
Jest Napisano 12. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2017 Tudi sam lahko potrdim zgoraj navedeno. Sem imel sre?anje z radarjem. sicer sem vozil po omejitvi 50km/h (z tempomatom).Policist pa je meril iz nasprotne smeri( se pravi na nasprotnem voznem pasu). Pa me je preusmeril k sebi, ter kar arogantno zahteval dokumente. Nato pa 'Kje imate motilec ' ????. Ker sem ga globoko pogledal, je nadaljeval-'kaj pa imate tisto spredaj''. Sem rekel radarski tempomat.MI izro?i dokumente, ter vpra?a ?e je to serijsko . Pa jaz' ja' Nato sem ga vpra?al ?e me ni mogel izmerit in potrdi, ter da mu javi napako-motilec. Sedaj pa malo neumno vpra?anje.A ta motilec deluje samo ?e je tempomat pri?gan ali tudi takrat ko ni. V bistvu je tako, da te laserske merilnike moti menda SCBS ... torej sistem za zasilno zaviranje... in ne MRCC (radarski tempomat) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
izacus Napisano 12. junij, 2017 Prijavi Napisano 12. junij, 2017 Jap, in obeh (radarja in laserja) se ne da izklopiti - za namene SBS/SCBS sistema delata cel ?as. Edino ?e izklopi? kontrolo stabilnosti se pri?ge lu?ka tudi za izklop SBS/SCBS - me zanima a vseeno oddajata signal v tistem primeru. Citiraj
tommaazz Napisano 13. junij, 2017 Prijavi Napisano 13. junij, 2017 To pomeni, da faceliftane mazde 3 tudi spadajo med *motilce* radarjev, ker imajo SCBS? Pa ne da bom testiral, samo zanima me Citiraj
Jest Napisano 13. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2017 To pomeni, da faceliftane mazde 3 tudi spadajo med *motilce* radarjev, ker imajo SCBS? Pa ne da bom testiral, samo zanima me Trojke so tudi med njimi... tudi nefaceliftane ... Sylver je imel tako ... >> http://www.mazda-si.net/topic/11577-nova-sestica-ima-vgrajen-radar-jammer/?p=339251 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
robertos664 Napisano 13. junij, 2017 Prijavi Napisano 13. junij, 2017 moja pred faceliftom je tudi motila radarje, so me trikrat ustavili.. Citiraj
mazda_gg Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Ometaju li nove mazde laserski mjera? brzine?Imam video nadzor. Poznato je da se infracrvena svjetlost na kameri vidi kao bijela.Kad 3 godine stara mazda 3 u?e u kadar, vidi se na kameri bijela svjetlost na mjestu lasera na ?ajbi.Nova cx5 jedva se vidi. Mo?da vi?e ne smeta laserskim mjera?ima brzine? mazda 3 mazda 3 cx5 Citiraj
mazda_gg Napisano 9. februar, 2020 Prijavi Napisano 9. februar, 2020 Nove mazde, vas zaustavlja policija? Vidi slike prethodne poruke. Citiraj
Alex Napisano 9. februar, 2020 Prijavi Napisano 9. februar, 2020 Tok, tok on wood, mene ?e niso nikoli. Citiraj
mazda_gg Napisano 12. februar, 2020 Prijavi Napisano 12. februar, 2020 Nisu ni mene. Bojim se da je tehnika napredovala i da ne bo vi?e jammer-a. Ako je suditi po snimkama. Stara trojka "?prica" na sve strane.Malo mjere brzinu s laserima. Ima puno novih kamera s detekcijom brzine. Ne bo pomogel nikakav jammer. Se pazite kad grete na morje. Citiraj
AmpeR Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Ma jaz nisem imel nobenih problemov z cx5 do Dalmacije in po istri. Citiraj
Bini Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Nisu ni mene. Bojim se da je tehnika napredovala i da ne bo vi?e jammer-a. Ako je suditi po snimkama. Stara trojka "?prica" na sve strane.Malo mjere brzinu s laserima. Ima puno novih kamera s detekcijom brzine. Ne bo pomogel nikakav jammer. Se pazite kad grete na morje.Ne razumem u ?emu je problem? Citiraj
mazda_gg Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Ne razumem u ?emu je problem?Nema problema. Jedino bi ja volio da je u novoj cx5 jednaki laser kao u prvim mazdama, koj zaslijepi policijski laser.Jer ovo je obrazac pona?anja: Sudski vje?tak za cestovni promet Goran Husinec me?u prvima se provozao novim rotorom. Dok se s novinarima provozao kroz tunel, naglasio je kako je "malo nerealno voziti 40 ovdje, a ?ak je i opasno voziti ovdje brzinom od 40, a na izlazu je radar". - Ovo nije fer od policije da su tu stavili 40 i tamo radar - rekao je. https://www.vecernji.hr/zagreb/husinec-se-provozao-rotorom-nerealno-je-kroz-tunel-voziti-40-to-nije-fer-od-policije-1374976 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.