Šoferjev je dovolj. Kolega, ki je bil zadolžen za nabavo kurilnega olja v hotelskem kompleksu Bernardin je povedal, da so jim vozili kurilno olje iz Petrola le vsak torek. Če je kaj prišlo vmes, niso hoteli biti slišati, da bi jim ga pripeljali vmes. Baje, da je sedaj enako.
Petrol vozi gorivo po urniku in sproti še malo izsiljujejo državo. Ko bo država zopet omenila rezerve , se bo zopet gorivo čudežno našlo. Kaki pacienti.
Pa ni samo Petrol. Sedaj so se jim pridružiti se orbanovi naftarji.
Je prav zabavno vse skupaj. Levi so naredili spin z temi "kao tujini agenti", da se pozabi, kaj so avše govorile v posnetkih. Najbolj je pa zabavno, ko zoki grozi z tožbo.😂😂
Si ziher da je serijsko?
Ni bilo nemca, korejca, italjana, američana, ..., kjer ni bila alarm postavka na ceniku in ne serijska oprema.
No ja, je korejc ja. Ker v Sloveniji i20n, ni varianta i20, ampak ločen model. 🫣
Sem prepričan da ja. Ampak argument je slab.
Sem pa presenečen, da očitno tile levi strici iz ozadja, res obstajajo. Sem si mislil, da so navidezni, da so se ustvarili v neki glavi, na neki TV.
Glede korupcije glavnega župana pa se trenutni v vladi izgovarjajo, da imamo za take primere ustrezne inštitucije, pravno državo, itd. Ampak očitno ne delujejo, podobno kot niso delovale v primeru problematike, ki je bila aktualna nekaj mesecev nazaj na Dolenjskem. In kdo mora za to poskrbeti? Po mojem v prvi vrsti vlada in parlament (kjer sedijo levi in desni), če nekaj ne funkcionira. Vsi tile, ki so jih ujeli so mnenja, da ne funkcionira in bili so zraven. Torej se predvsem vladajoči nimajo kaj izgovarjati, da bodo za župana poskrbele institucije.
Še glede laganja prvakov dveh največjih strank. Oba sta se po mojem večkrat v soočenju v ponedeljek fino zlagala, sprenevedala. Eden je zanikal obstoj svojih starih izjav glede pucanja v policiji, drugi ne pozna tele črne kocke, pa se je z njimi srečal nekaj mesecev nazaj in se ne spomni katerega dne, spomni se pa ur dogodkov 40 let nazaj...
Kriza.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.