Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zginil mi je ves text, ko sem odgovoril... 🙄 Jaz sem pa kar klical na BeQuiet in so mi zagotovili, da dam komot (vsaj njihov) split kabel, ker je oh in sploh drugačen 😅 med drugim nekaj o tem, da je na napajalcu priklop 12 in ne 8 pinski. Ne vem pa kako grejo potem žice iz 12 na 2x8 🤔 Kokrkol, sem bolj miren zdaj. Sem pa malemu dal na 7600X kar dual air tower, pa ima idle 40-44°. Za vodno ni zneslo. Ker je imel budget omejen in ker je izbral tako cheap malo ohišje, da ga nima kam dat. Zgoraj nima opcije, spredaj pa ne znese.
-
Kokr vem je razlika samo v fanih. So pa kar glasni ja. Prej sm imel 3x intake od noctua in je, kot noc in dan glede glasnosti. Je pa res da imam v idle oz. do 50C nastiman da laufajo na 30% in se jih bolj bogo slisi. Ingame pa me ne moti toliko poleg tega imam se slusalke gor :). Jaz do sedaj nisem imel nobenih problemov glede temperature spikes. Edino kar je res je to da ryzen v namizju laufa na malo visjih temperatura, napram intel. Pa naceloma s konektorji ni problem, dokler imas dva locena 8 pinska konektorja. Vem da so problem imel original split konektorji k je bil dejansko samo en kabel in nato razdelilc na gpu. Jaz imam 2x8 pin locen kabel na GPUju in locen 1x8 pin pa 1x4 pin kabel za maticno. PSU je pa Antec 1000W 80 plus gold.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.