A si ga kdo upa poklicat?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Evo-insajderska informacija😃👍...daš LGja in Sony-ja vštric v domači (al Profesional...) in primerjaš...samo na ceno ne smeš gledati...
-
To vsak zase ve...jaz imam vse rolete na motorje,in gre roleta v večini skoraj čisto dol...za film pa obvezno tema...za svetlobo pa-v trgovini je praktično zmeraj hladno bela,doma pa al sončna ali toplo-bela...redko hladno-bela.
-
Daš pr Liderpnevmatiku not mere in zaščitni rob za platišča,od znamk vse premium+Toyo in Semperit,in boš videl. Hankook so že 180€ in več,Pirelli Pzero Winter 204,39€,Conti TS860S skoraj 210€,Pirelli Scorpion Winter 3 215,29€,Conti TS 870P217,5€... Semperitke pa so me stale dobrih 163€/kom. Sem jih kupil 15-ke tud za C-Maxa in so super...sicer Made in Germany,te pa iz Romunije....ma pr ceni se konča🙄....pa so bile Semperitke tudi že po 180€ Sem že pisal,da Conti ne maram zaradi plavajočega držanja smeri pri +temperaturah-to je zame NOGO👎,in za ta denar,bi lahko vzel tudi Pirelli (bilokateri)...Hankok je za moje pojme iz oči v oči z Semperit...čisto subjektivno,ker Hankook še nisem nikoli vozil....torej skok k cenejši alternativi,ker razlika ni lih majhna. Kot rečeno-bom videl,in poročal. V prilogi posnetek 05.07.26 in 15.06.26 z Liderpnevmatika...za danes pa lahko vsak sam.In zanimivo-Michelin-a,Bridgestone-a in ostalih premium sploh ne vrže ven...tud Toyo ne...al zaradi mere al kaj...
-
Namig: nizka povprečna hitrost. EV so do 80 km/h izjemno varčni, tudi če so "kocke". Če pa imaš aerodinamičen primerek in se voziš do 60 km/h, se pa lahko pogovarjamo o ohoho številkah. Tudi meni je ZOE na jugovzhodu Srbije enkrat kazal 500 km dometa - pač povprečje hitrosti lokalnih cest in posledično nizka poraba. Pa je ZOE vse prej kot šparovček v primerjavi z novejšimi EV.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.