Skoči na vsebino

Zadnje ploscice (nove) brusijo


Priporočeno sporočilo

Ker sem ostal brez ene ploscice sem zadaj vse komplet menjal. Zrihtal sliderje celjusti jih podmazal, cilinder podmazal in ga noter stisnil, ploscicam useske pobral, popucal rjo v sedlih,... nastal je pa problem... celjust je za 1-2mm preozka in gre na silo cez sendvic diska, dveh ploscic in dveh distancnikov, ki.prideta med ploscico in celjust. Ce dam brez bi sl lepo... samo majo kej veze ti distancniki?

Ali pocakam da se ulezejo? Se pa mal segreje vse skupaj... ko sm cez ovinke parkat mal bolj stopil na bremzo se je po 25km kadilo malo ven od ploscic... mozno da je mast ko sem namazal vse ko sem dal skupi ali pa WD iz vijakov. Smrd pa ne po tipicnem vonju pregretih bremz...

 

Kaka ideja?

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e enkrat vse skup pre?trihaj s ?rnim sprejem, prvi? je blo zgleda premal pa ?e nove plo??ice se bojo bol skladale :prstgor:

 

Aja pa potem prevozi kakih 100km in poro?aj.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Uno ka se ti je kadilo iz zlajfu je WD ..ka enkrat sm lih tko bratu ka sm mu na hondo daju nove diske in ploscice sm malo pospricu wd po vijakih pa tko.. in se je pelju nwm slabih 5km je prsu nazaj in se je kadilo .. nc bat cen zaki casa se nebo vec kadilo..

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.