Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vse to tudi mene zanima, sem pa videl na netu novo 3ko,ki mi je super všeč, ki naj bi bila zunaj naslednje leto kar je tudi logično saj je bila tudi zunaj pred cx-30. Je daljša in ima 5 vrat.... 🤗😉
-
Novi Z motor naj bi bil zelo v redu. Več konjev + več navora= majhna poraba. Naj bi prevozili okoli 40 km samo z elektriko. Za po mestu bo dovolj. Najbrž bo zrasla malo v dolžino in širino, prtljažnik bo, upam večji. Si pa res želim,da bi ostali fizični gumbi in ne bi trpali noter televizije. Če bo na voljo tudi strešno panoramsko okno ,ne vem. Upam samo,da ne bo preveč spominjala na novo cx5. Spredaj mi ni všeč.
-
Preizkus električne mobilnosti na Norveškem: realnost za volanom | 24ur.com WWW.24UR.COM Norveška, vodilna država na področju e-mobilnosti, ponuja vpogled v delovanje električnih vozil v realnih razmerah. Analiza razkriva, ali lahko vrhunska infrastruktura in dolg domet avtomobilov končno presežeta...
-
Zame bi prišla v poštev predvsem če bi zrasla. Dobro bi bilo, da bi ponudili novi Z motor in EV pa se vsak odloči kaj rabi.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)