Martin Cufer Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Napisano 22. marec, 2016 Ali kdo mogo?e ve,?e se da swap-at menjalnik z 6 prestavami od 2.0 motorja na 1.8 motor? Pa?e vse plug&play ali so potrebne kak?ne predelave? Sklopko in vztrajnik je potrebno menjat s tistim od 2.0 ali ostane od 1.8? Je kdo to mogo?e ?e delal in mi lahko malo razlo?i o tem. Rad bi zamenjal menjalnik,ker mi zelo manjka 6 prestava... Citiraj
Baby Viper Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Napisano 22. marec, 2016 Nekaj tukaj ne ?tima, tudi 2.0 in 2.3 imata po 5 prestav, predvidevam pa da bi ti rad menjalnik od novej?ega letnika, torej facelifta prestavljal na starej?o. Teoreti?no bi najbr? ?lo, pelko bi bolj to?no povedal, ampak bo v vsakem primeru treba poiskat menjalnik od 1.8 motorja, ker se baje med sabo da menjati samo 2.0 in 2.3. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Martin Cufer Napisano 23. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2016 Nekaj tukaj ne ?tima, tudi 2.0 in 2.3 imata po 5 prestav, predvidevam pa da bi ti rad menjalnik od novej?ega letnika, torej facelifta prestavljal na starej?o. Teoreti?no bi najbr? ?lo, pelko bi bolj to?no povedal, ampak bo v vsakem primeru treba poiskat menjalnik od 1.8 motorja, ker se baje med sabo da menjati samo 2.0 in 2.3.No tko ja. Rad bi na svojo 6ko 1.8 dal menjalnik z 6 prestavami. Zdaj me pa zanima,ali so si menjalniki iz 1.8,2.0,2.3 komatibilni med seboj? Ali bi kateri od na?tetih pasal na 1.8 letnik 2003? Citiraj
Scr3am Napisano 23. marec, 2016 Prijavi Napisano 23. marec, 2016 Ne filozofiraj in pusti tako kot je ali kupi novej?i model . Denarnica ti bo hvale?na 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.