Zavore mazda 6 2016
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od pomanjkanja goriva, še nisem tankal pri njih. Tudi peletov nisem vzel pri njih. Pred tem sem bil zvest kot človekov najboljši prijatelj.
-
Bo sedaj zanimivo,ko npr. peljem vlak 2658 - zadnji vlak iz Ljubljane do Sežane...je ratala že folklora,da se na postajališču Dolgi Most nabere kakih 15-20 migrantov...včasih tudi več,in se peljejo z vlakom do Šežane. Jih na Dolgi Most dostavljajo z kombiji...policija to ve,in ničesar ne ukrene...se kar pusti švercerje pri miru. Sem že večkrat videl tudi v Ljubljani posameznike mlade slovence,ki na postaji in na peronih "koordinirajo" in svetujejo migrantom kaj,kako in kam naj gredo in na kateri postaji ali postajališču naj izstopijo...vse,da bi se izognili zajetju policije. Je v Logatcu zbirni center,in jih tam pogosto "pohopsajo" z vlaka in odpeljejo...pogosto pa iz tega zbirnega centra pridejo...pobegnejo al kaj-ne vem...in gredo v Logatcu na vlak...seveda zmeraj v smer Sežana in naprej v Italijo. Nam na SŽ povzročajo nemalo preglavic,ker nočejo plačati vozovnice,in potrebujejo sprevodnice veliko korajže uveljaviti svoj prav... So v policiji "krti",ki izdajajo informacije,kje bo racija in kje ne...te informacije dobivajo tisti ki koordinirajo migrante itd....je vse od Sorosa plačana veriga. Je z Italijo uveljavljen sporazum,o racijah v Divači,kjer je zmeraj najmanj še en Italijanski policaj,in zajamejo migrante med postankom na tej postaji...a včasih so,drugič jih pa spet ni...kakor kdaj. Me zanima,kako bo z temi plačanimi tokovi migrantov sedaj,ko bo na policiji pela druga "šiba"...bi po moje bilo treba odrediti interne preiskave in popucati "krte",pohopsati švercerje itd...ki delajo škodo naši civilizaciji.
-
Včeraj sem naletel na največjega idiota kar sem jih videl v mojih 15 letih kot voznik. Na križišču med Tržaško cesto v Mariboru in Bohovo v smeri Ljubljane je Voznik s službenim Kanggojem(varianta brez stekel zadaj) prevozil rdečo luč in skoraj povzročil nesrečo. Okoli 11:15 se iz Marivora peljem domov. Peljem se proti semaforju, luč se obarva rumeno, jaz ustavim. Stojim sam na semaforju, drugih vozil ni. Rdeča luč že gori enih 10 sekund. Nato idiot po levem pasu prižge mimo mene s cirka 100km/h. Ravno v tistem trenutku tovornjak cisterna z neko vnetljivo tekočino(ni bil bencin) iz Bohove zavija na tržaško. Tip ga obvozi sredi križišča po desni z metrom lufta spredaj, ter se vrne na levi pas in nadaljuje vožnjo. Oba z voznikom tovornjaka sva bila posrana. V glavi se mi je že slikal prizor iz Bistrice, ko je zagorela cisterna na avtocesti. Na žalost nisem imel kamere, da bi posnel, namesto tega sem narisal skico.
-
Za migrante me več ne skrbi, kot me ne skrbi, da bo vlada končno rešila problematiko določene etnične skupine.
-
A se hecaš?😉 Območje Istre in Krasa (PU Koper) To območje je ključno, saj leži neposredno na poti proti Italiji, ki je za mnoge končni ali vmesni cilj. Prehodi se dogajajo predvsem na obmejnem pasu v smeri proti Trstu oz. italijanski meji, pogosto čez hribovit in gozdnat teren Istre.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.