Jest Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 P1 nisem testiral... Je pa Ajvar enkrat govoril, da njemu baterija drzi en mesec na enem kitajcu... Zal je tako, da bo verjetno bolje, ce nabavis power bank z dovolj veliko kapaciteto in telefon na terenu polnis preko tega ... Ce bos ze nasel kaksen telefon, ki bo imel veliko in dovolj zmogljivo baterijo, bo verjetno kaksna druga stvar, ki ti ne bo vsec... (Slab fotkic, zaslon, na katerem se na soncu nic ne vidi,.... ) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 Ravno kupil telefon ki ima dobro baterijo - samo tebi ne bo v?e? ker je premajhen - Sony Xperia Z3 Compact.Danes je ?etrti dan od polnjenja pa mam ?e 30% baterije. Je pa res da imam telefon predvsem za tisto kar je namenjen Citiraj
LabiGT Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 jaz mam tud xperio z3 compact vec kot eno leto, baterija je res super, se posebej, ker imam bluetooth skoz "on", zaradi garmin fenix ure(mam telefon v zepu, in na tihi nacin, tko da vsak klic in sporocila, vibrira ura pa pokaze smse, pa kdo klice itd)edino z novim updateom na 6.1 je baterija slabsa, ker so skenslali stamina mode, ampak pride kmal nazaj z novim updateom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 Kupi si OUKITEL K6000, men dr?i najmanj 10 dni, najve? pa je blo 29 med polnenji.Jaz ti garantiram vsaj 1 teden bp z vklopljenim prenosom podatkov in na 4G. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 s tako uporabo, ko ga imam, pridem tudi na dva dni (se pravi LTE, wifi, bluetooth, skype (sovrazim ga, ampak nimam kaj)ce pa skoz drkas in mas ekran nonstop prizgan, zvecer bo treba reachrgat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 Tudi jaz KONSTANTNO vklopljen BT(ura pa to, vavtu,...), WIFI samo po potrebi. pa baterija BP. Jure poglej si posnetek ko ga pre?aga model s fleksarco al pa zvrta luknjo skozi, zabija ?eblje.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Martin Cufer Napisano 21. maj, 2016 Prijavi Napisano 21. maj, 2016 Jaz imam Sony Xperio Z2 ?e dve leti,pa je baterija ?e ?ist ql. Ob stalni uporabi interneta,WIFI-ja,BT-ja,?e vedno zdr?i dva dni brez problema. V?asih,?e ga ne uporabljam tolk,celo 3 dni. Mislim,da ima Sony res odli?ne baterije. Citiraj
Baby Viper Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 Dandanes je nek battery extender ?e skor nuja, ?e se sorazmerno aktivno uporabla telefon. Ker case pa ma? to? Pri meni tud v povpre?ju zdr?i 3 dni s tem https://www.anker.com/products/A1405011 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 Aja pol ma isto samsungov priklu?k? Js mam zmer komi?no situacijo, ko kdo vid da mam jabuka, pa vpra?a ?e mam mogo?e polnilc in samo debel gleda, ko mu re?em da mam sam za samsunga Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 No tega majo tud samsungi in ve?ina ostalih, ampak izpade pa kot da se zafrkavam ker polnim s tem Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 No tega majo tud samsungi in ve?ina ostalih, ampak izpade pa kot da se zafrkavam ker polnim s tem Vecina ima sedaj microUSB ... oz. najnovejsi celo USB-C (tak, da ni vazno, kako ga obrnes, tako kot pri jabolcnem konektorju) Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 Vecina ima sedaj microUSB ... oz. najnovejsi celo USB-C (tak, da ni vazno, kako ga obrnes, tako kot pri jabolcnem konektorju) To je zaradi uredbe EU, ki je ?e pred leti predpisala enoten vmesnik (Micro-USB) za polnjenje telefonov. Tukaj samo ?e Apple nekaj solira, vendar so bo z 2017 moral pokoriti tudi on. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 1. junij, 2016 Prijavi Napisano 1. junij, 2016 To je zaradi uredbe EU, ki je ?e pred leti predpisala enoten vmesnik (Micro-USB) za polnjenje telefonov. Tukaj samo ?e Apple nekaj solira, vendar so bo z 2017 moral pokoriti tudi on.Nic ne solira... Saj je na voljo adapter ... Sicer pa sem ze napisal, da se microUSB ze opusca... Najnovejsi modeli imajo vec ali manj sedaj vsi USB-C... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 14. junij, 2016 Prijavi Napisano 14. junij, 2016 Labi vem da nimas consumer programa ampak mogoce kak ves ali bo Xperia Z6 spljoh in ce ja kdaj? Mogoce jest - info iz Barce?Moram pretopiti....danes je telefon zjutraj bil izpraznjen ceprav na kablu (preko baterijskega ohisja)Vse je v pi.... Thanks Ce ga bodo sploh izdali, bo verjetno predstavljen na IFA Berlin, ki je v zacetku septembra ... v prodaji pa potem sele tik pred koncem leta... Vsaj tako je bilo s prejsnjimi "Z-ji" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 14. junij, 2016 Prijavi Napisano 14. junij, 2016 Serije Z je konc.Od zdaj naprej samo X. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 14. junij, 2016 Prijavi Napisano 14. junij, 2016 X performance Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 15. junij, 2016 Prijavi Napisano 15. junij, 2016 Ampak ne vidim kakega napredka od Z5 na Xp...razen ohi?ja pa nov procesor, bom ?el kar na Z5 za za?etek, ker ?e pridno bidajo za ajfonSkoda, ker mas samo 16GB Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 15. junij, 2016 Prijavi Napisano 15. junij, 2016 Je bilo dovolj za vseTi ga rabis bolj za telefonirat... Ce ga rabis za muzko poslusat, slikat, snemat, par igric, navigacija,.... Je hitro premalo... Berem po forumih, ko folk jamra, da niti nadgraditi ne morejo, ker je premalo prostora... in je potem treba najprej cistko narediti... Tamala ima iPhone 5s 32GB ... Pa bi tezko sla na takega s samo 16GB... 16GB je za tiste, ki hocejo imeti iPhone... pa da je cimcenejsi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 Glede Dual SIM je v Evropi bolj kot ne ?alost. ?eprav mnogi proizvajalci DualSIM imajo, jih v Evropi ne ponujajo (Sony, LG...) Ostane Samsung in bolj ali manj znani Kitajci; Huawei sicer ni slaba zadeva. Zaradi tega sem sem sam odlo?il in pa? tvega nakup brez garancije proizvajalca (prodajalec jo mora ?e vedno dati - torej telefon po?lje? prodajalcu)Na tej strani imajo kar nekaj izbire; moj LG G4 dual sem kupil tu, brez te?av KLIK Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
LabiGT Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 kako dual sim nima garancije, itak da imanprhttp://megapreis-shop.de/Handys---Smartphones-28/Smartphones-29/Sony-35/Sony-Xperia-Z1-black---EU-Ware-752-853-855-856-945-946-988-989.html?XTCsid=83369c34b0e01d85a549dd810eed9674 (jaz sem mojega kupil v nemciji pa garancija velja tudi pri nas) ali pa iz anglijehttp://www.ebay.de/itm/NEU-Sony-XPERIA-Z5-E6633-E6683-Dual-SIM-32GB-LTE-UNLOCKED-Black-/281901525470?hash=item41a2a3e9de:g:iHwAAOSwaA5Wi4GP Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 jaz sem kupil v nemciji pa velja garancija pri nas bp(sem tudi preko firme kupil, ohne Mwst) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 webshop, tukaj:http://www.price-guard.de/ sej 1 leto je dost, itak bos menjal pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 kako dual sim nima garancije, itak da imanprhttp://megapreis-shop.de/Handys---Smartphones-28/Smartphones-29/Sony-35/Sony-Xperia-Z1-black---EU-Ware-752-853-855-856-945-946-988-989.html?XTCsid=83369c34b0e01d85a549dd810eed9674 (jaz sem mojega kupil v nemciji pa garancija velja tudi pri nas) ali pa iz anglijehttp://www.ebay.de/itm/NEU-Sony-XPERIA-Z5-E6633-E6683-Dual-SIM-32GB-LTE-UNLOCKED-Black-/281901525470?hash=item41a2a3e9de:g:iHwAAOSwaA5Wi4GP Pa si ze poskusal uveljavljati garancijo? Ker sem ze veckrat bral, da pri nas uradni Sony servis ne prizna garancije, ce ni kupljeno uradno v Sloveniji ... Se mi je zdelo sicer cudno, glede na to, da danes vec ali manj vsi upostevajo vsaj EU garancijo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 sem ja, hocejo pa videt racun (ki je bil v mojem primeru nemsk)in je slo potem bp Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 18. junij, 2016 Prijavi Napisano 18. junij, 2016 Ti ravis takega, kot ma ajvar,... Pa se tistega bi spraznil v dnevu in pol Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.