Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ma dobr, to smo itak ?e ugotovili... kle nimam kej, sem se pa? moral navadit na to dejstvo. Ampak zdej k sem se sprijaznil z resnico pa pa? ?e tolk la?je divjam naokrog - hvala Lojzu, da me je razsvetlil v tej smeri in me iz prikritega divjaka spremenil v pravega divjaka. zdejle se po?utim ?ele kot dec. :hudicek:

Odli?no,..pol bo? pridivjal v soboto, skupi s ?e isto znanim divjakom Yavaryom in Boj?om? :)

Samo pomisl kako boste ?ele divjal po cestah, ko boste mel take koli?ine cukra v krvi :D

Pa ?e dobr, da je na? izvoz pred cestnino Torovo, da vsaj kazni ne bojo problem :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Mi ne odpre tistega film?ka, ker nimam in?taliranga program?ka.

Sicer pa samo v razmislek... Skandinavci so znani pijanci. ?e najraje ?gejo kask?ne ?gane pija?e. Pijejo ko smuki. Finci, Norve?ani in ?vedi pa sploh. Pa vendar vsi vemo, da je v skandinavskih dr?avah najmanj nesre?. Imajo pa v ve?ini skandinavskih de?el ni?je hitrostne omejitve kot pri nas. In skandinavci se na splo?no kar solidno dr?ijo teh omejitev. Vem da boste zdaj za?eli protestirat in nakladat, ?e? ni res, jaz sem pa na ?vedskem vidu divjaka, ki je divjal itd....ampak dejstva so taka.

Pilo se je od nekdaj in zmeraj se bo pilo. Pa ?e se ti in Kresalka na glavo postavita. Pijan?evanje je tudi kontra efekt splo?nih stresnih situacij, splo?ne bede in rev??ine v dr?avi. Ve? kot bo stresov (dana?nje slu?be so postale zelo stresne) ve? kot bo bede in rev??ine itd...ve? bo pijan?evanja.

Tako je to dragi Boss-anec.

Ampak to te pa ne razumem zakaj ima? dvojna merila. Se pravi popolnoma razume? in celo podpira?, da stres ljudje "zdravijo" z alkoholom, ki neredko zaide tudi za volan, Bossancu pa ne dovoli?, da bi taisti stres "zdravil" z 20km/h prehitro vo?njo skozi AC mitnice. Zakaj Lojz si tako hinavsko dvoli?en... a pravila o hitrosti je treba spo?tovat do pi?ice natan?no (?etudi nimajo nobene veze z varnostjo) pri alkotu pa to ni potrebno, ker je to pa? del kulture in se lahko malo zami?i celo na obe o?i. :ne vem:

Odli?no,..pol bo? pridivjal v soboto, skupi s ?e isto znanim divjakom Yavaryom in Boj?om? :)

Samo pomisl kako boste ?ele divjal po cestah, ko boste mel take koli?ine cukra v krvi :D

Pa ?e dobr, da je na? izvoz pred cestnino Torovo, da vsaj kazni ne bojo problem :)

Bom pridivjal :P

Ampak neki mi ni jasno ... tak divjak k sem pa sem z gumami naredu ?e 50.000km pa ?e vedno imajo 4mm profila :ne vem: Kako je to sploh mo?no, ?e sem tak norc na cesti - kle neki ne ?tima :blink:

33112_1.png

Napisano

Ampak to te pa ne razumem zakaj ima? dvojna merila. Se pravi popolnoma razume? in celo podpira?, da stres ljudje "zdravijo" z alkoholom, ki neredko zaide tudi za volan, Bossancu pa ne dovoli?, da bi taisti stres "zdravil" z 20km/h prehitro vo?njo skozi AC mitnice. Zakaj Lojz si tako hinavsko dvoli?en... a pravila o hitrosti je treba spo?tovat do pi?ice natan?no (?etudi nimajo nobene veze z varnostjo) pri alkotu pa to ni potrebno, ker je to pa? del kulture in se lahko malo zami?i celo na obe o?i. :ne vem:

Bom pridivjal :P

:

Ne majster, ni res. Ne podpiram tega. Kje sem napisal da podpiram pijan?evanje? Samo dejstva sem ti predstavil, ampak tvoj procesor to ne skonta. Ve?, ?e nekaj zastopi?, to ne pomeni da to tudi podpira?.

Tud tebe zastopim, da zaradi svojih kompleksov, ki jih ima? kot ka?e vse polno, potem te komplekse zdravi? na cesti, zato divja? in zganja? pizdarije po cest. Zastopim, ampak podpiram te pa ne pri teh pizdarijah. Kapi??

Primer pijanih skandinavcev sem navedu zato, ?e bo? ti mogo?e po kak?nem ?udnem slu?aju celo skapiral, da tvoja teorija, ki jo skoz ploza?, ?e zdale? ne dr?i. Navedu sem ti prakti?en primer, kjer tvoja teorija pade na celi ?rti.

Napisano

Lojz s kom bi se raje peljal? Z mano, ki si me dolo?il za divjaka, ?eprav sploh me nisi v ?ivo videl ne tako ne za volanom al pa z nekom, ki ima recimo minimalno ?ez omejitev alkota v krvi pa ga ravno tako ne pozna?. Glej tretje mo?nosti nima? - pe? bo? hodil drugi? po vinogradu sam zdej pa nujno rabi? prevoz - koga bo? izbral?

33112_1.png

Napisano

Lojz s kom bi se raje peljal? Z mano, ki si me dolo?il za divjaka, ?eprav sploh me nisi v ?ivo videl ne tako ne za volanom al pa z nekom, ki ima recimo minimalno ?ez omejitev alkota v krvi pa ga ravno tako ne pozna?. Glej tretje mo?nosti nima? - pe? bo? hodil drugi? po vinogradu sam zdej pa nujno rabi? prevoz - koga bo? izbral?

Zmeraj je ?e tretja mo?nost. TAXI.
Napisano

Zdele sem po radiu sli?al hud izraz, da se nek mo?akar OD?EJAN, opoteka po cesti! :danzoman::punk::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdele sem po radiu sli?al hud izraz, da se nek mo?akar OD?EJAN, opoteka po cesti! :danzoman::punk::D

Bom kar jaz napisal namesto vas. To je Lojz!

Napisano

Ni tole direktno letel na g. Lojza, izraz sam po sebi se mi je zdel precej inovativen! :P:vino::cheers:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

O fak. Sem ?akal kdaj se bosta tovornjaka obrnila potem pa ?ok. Sem kar malo odsko?il. ?zmeden?

+4

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Matr tole na ?tajerski AC je ful groza - ve? mrtvih, 1 in 5-letn otrok! :(

Napisano
Napisano

Men ni jasno kako je sploh mim pri?el, da ni niti enga zapel.

33112_1.png

Napisano

Geniji :D

24ur :)

''Pri re?evanju so sodelovali gasilci JZZPR Maribor in PGD ?entilj. Z re?evalnim vozilom so jih odpeljali v UKC Maribor, kjer sta po?kodbam najprej podlegla enoletnik in petletnik, nato pa tudi voznik. ''

glej sporo?ilo spodaj:

''Policisti bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzro?itve prometne nesre?e iz malomarnosti zoper voznika podali kazensko ovadbo pristojnemu dr?avnemu to?ilstvu''

ne vem no :D

Napisano

Na 24ur so res genijalci, da jih z lu?jo i??e?. Po moje jim res ?tudentje za 3,87? na uro tele novice skup klamfajo.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.