Otok Ugljan
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉 Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi. Vcasih to dela celo vožnjo (40km). Nobenega naselja in nad 60-70km/h. Na regionalnki. Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način. Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni. Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže. Ampak to je itak normalno boste rekli tukaj. 😆
-
Prijatelj mi je potožil, da so mu na tehničnem pregledu svojega starega golfa tam dejali: - "Gospod, edino kar je na tem avtu tehnično brezhibno je dišeča smrekica v kabini".
-
Malo za šalo, malo zares. Najprej moraš preboleti staro ljubezen (Astro), potem lahko z odkritimi nameni vstopiš v novo zvezo... Na dveh stolih je vedno težko sedeti. Šele potem se boš mogoče zares zaljubil v Mazdo 🥰 in bodo vse napake izginile, vsaj za kakšno leto 😃 Pri nas nekaterih, ta zaljubljenost verjetno še traja, pa sploh ne opazimo napak 😍
-
Če ga ne morejo tekmeci zlomit, ga je tokrat veter. 9 m dlje je skočil pa bil "šele" drugi.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.