Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 32 minutami je Bossek napisal:

Nisva sla nit blizu tam :)

Ziri -> Smrecje -> Stolp -> Zaplana -> Rovte -> Ziri:

image.png

Lepo. Se pravi, brez kolena. 🤔

Napisano

Bil pri serviserju. Glede na to, da je original materijal gor že mal znucan bomo zamenjali par stvari...ketna, ploščice, zajla... itd

Sem ga tudi vprašal za nadgradnjo je rekel, da ni panike da se lahko usedeva in pogovoriva o opremi.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄

Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 

Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄

Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 

Katastrofa res, zadnjić bil na kolesu  9 marca
image.png

• Všeč 1
  • Žalosten 1

Napisano

Sicer sem bil zjutraj v fitnesu ma zgleda, da se je vreme nrdilo tudi za kolo. Po vremenski napovedi naj bi do 18:00 bil sonček z oblaki, tako da razmišljam če bi šel eno furco 30km.

Napisano

Evo sem imel sonček, razen zadnjih 3km se je začelo oblačit

image.png

Napisano
pred 16 minutami je Tilen5 napisal:

Evo sem imel sonček, razen zadnjih 3km se je začelo oblačit

image.png

Bravo. Jaz sem cincal in na koncu nisem šel nikamor. Vreme se je cel čas spreminjalo. 

Napisano

Danes sem bi prijetno presenečen. Namreč, v Extreme vital sem šel kupit neke majice za Emtb, ker so bile v akciji. In, ko sem plačeval, mi reče prodajalec, da imam v dobrem 150€.

Super.Jutri grem po nove kolesarske  čevlje. 

Sem jih danes probal in so zakon. Ta sistem BOA je zakon. 

https://www.extremevital.com/sl/kolesa/freeride-kolesarski-cevlji-five-ten-freerider-pro-boa-p-49398.html

Napisano (urejeno)
pred 30 minutami je Alex napisal:

majice za Emtb

Daj povej več o teh majicah. 🤔

Kaj imajo dodatne žepe za baterije, ali so protipožarne, ..., ali kako se razlikujejo od mtb majc? 😉

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 47 minutami je godlike napisal:

Daj povej več o teh majicah. 🤔

Kaj imajo dodatne žepe za baterije, ali so protipožarne, ..., ali kako se razlikujejo od mtb majc? 😉

He, He, zanalašč sem napisal Emtb, da ne bo kdo očital, da ne vozimo mtb koles. 😉

Pred eno uro je Tilen5 napisal:

To majo tud pancerji sem glih zadnjič videl :)

Ja, res je. Ta model je novejši, odlično si lahko prilagajaš, koliko ti bo stisnilo nogo. Z enim klikom odpneš in že imaš dol čevelj. Meni je carsko. 👍

Napisano

Pozdravljeni ljubitelji in uporabniki poganjalcev.

Spomladi pa bi se res lahko kaj dobili in odpedalirali skupaj Rogličevo traso, kot smo se že menili pred časom, za kakšno  nedeljo popoldne? :)

Bini, TBA, Boss (in ostali), kaj menite? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Na Sv. Višarje? Moje šunke so pripravljene 😝😝🤣🤣

Napisano
pred 22 minutami je Tilen5 napisal:

Na Sv. Višarje? Moje šunke so pripravljene 😝😝🤣🤣

Mi bomo organizirali srečanje na obali. 

Vabljeni ste tudi z "analogci".😊

• Všeč 3
  • Hvala 1

Napisano
pred 20 minutami je Alex napisal:

Mi bomo organizirali srečanje na obali. 

Vabljeni ste tudi z "analogci".😊

sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini :) 

da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. 

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 minuto je TBA napisal:

sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini :) 

da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. 

Imaš novo temo glede tega. 

Napisano

Neki sončka, plus ok temperatura. Sicer je pihalo na momente kar fajn.

Še prej pa..
image.png

image.png

Napisano
dne 29. 3. 2025 ob 11:03 je Alex napisal:

... če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini ...

dne 29. 3. 2025 ob 11:03 je Alex napisal:

Imaš novo temo glede tega.

Samo v opozorilo, obalna tura ni primerna za treking kolesa.

Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Samo v opozorilo, obalna tura ni primerna za treking kolesa.

Uff, ja prav imaš. Ne bo glih sprehod po glavni cesti. 

Napisano

Kako je kepo bit v penziji. 🤗

Se zbudiš, kadar hočeš, pogledaš, kakšno vreme je zunaj in greš en giro a kolesom. Danes je tukaj na obali prečudovito vreme, 20,°C, ne piha skoraj nič več. Srečal sem en kup domačih in tujih kolesarjev. V Marezigah sem srečal in se malo pogovarjal s skupino Američanov. Zanimivo, nobeden ne mara pomarančastega. Žal jim je, da je šel v  trgovinsko vojno z Evropo. Sem jim pa razložil, kako pridejo do Portoroža. V glavnem, malo ogrevanja za drugo soboto. Sicer skoraj večinoma asfalt in nekaj makadama. Da ne bi bilo glih dolgočasno, sem jo udaril še na Pomjan, za malo treninga v klanec. 😊

IMG_20250403_131552.jpgIMG_20250403_135517.jpg1000008232-01.jpegPogled iz Pomjana

1000008236-01.jpegMarezige. 

1000008239-01.jpeg

lika widgetsŠlika widgets

lika widget

Napisano (urejeno)

Kolk km misliš da bi ti zdržala baterija?

Jaz bom pomoje tudo mahnil kako danes na hitro ker mamo tud tle 21 stopinj. Pol pa za faks delat.

Popravljeno od Tilen5

Napisano
pred 22 minutami je Tilen5 napisal:

Jaz bom pomoje tudo mahnil kako danes na hitro ker mamo tud tle 21 stopinj. Pol pa za faks delat.

Ne vem. Ko sem prišel domov je bilo baterija na 30%.Odvisno od proge. Večinoma vozim na Eco, le v hribe grem na trail. Enkrat sem uporabil tudi turbo. 

Po moje bi naredil po ravnem še kakšnih 35 km. 🤔

Napisano (urejeno)

Ja v hrib more kar fajn biti. Jaz sem se zmenil zdej s kolegom, da mi posodi gravel bike(kak dan ko ga ne bo rabil), samo da sprovam, ker nikoli nisem bil na specialki/gravel-u

Popravljeno od Tilen5

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Poraba je odvisna kaj in kako voziš. Kolega je pred kratkim za na Menino  - 15km in cca 950 višinske imel s seboj rezervno baterijo in mu je prav prišla.  Res pa da je ril po gnilem snegu. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.