Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 minuto je etcho napisal:

Kaj je v glavah tistih, ki odločajo o prepovedi kolesarjenja v naravi? Verjetno beton.

To bi moralo veljati za une zadetke, ki kolesarijo z ukradenimi kolesi pred parlamentom vsake toliko.

Napisano (urejeno)

Imamo tudi na obali kolesarske zanesenjake z idejami, znanjem in spretnimi rokami: 

WWW.MTB.SI

Prijatelja Toni in Kristjan, oba strojnika, sta iz inox cevi zvarila pravo DH kolo. Toni Glavina, ki je s Kristjanom Božičem nedavno dokončal...

in še novejši model:
WWW.MTB.SI

Pred letom in pol ste radi brali članek Kolo za spust iz Kopra! Strojnika Toni in Kristjan sta izdelala svoje prvo DH kolo. Evolucija...

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Še eden izmed zakonov, ki so jih sprejeli golobnjaki. Niso jih dosti, a te ki so, so v večini primerov skrajno neumni.

https://www.mtb.si/novice/zaradi-zon-odpovedani-kras-kros-je-najverjetneje-le-prva-zrtev/

isti drek kot v ZDA (New Jersy) kjer se vid da folk nima pojma

Napisano

Danes je padla še ena turca z še več višinci. Moram pa tukaj opozoriti vse, ki se vozite z kolesi po naravi ali pa po navadnih cestah...

Danes, ko sem se vračal iz Portoroža po Parenzani , mi je pri kar veliki hitrosti skočil divji zajec pred sprednje kolo. Verjetno ni potrebno razlagati ,kaj je sledilo.😬

Še dobro, da je bilo ob strani blato in trava,da je ublažilo padec.

Na srečo , razen buške na nogi in odrgnine z pedalom nič hujšega. Še sem elastičen.😄

Skratka, vedno je dobro imeti nekje v podzavesti to, da ti lahko skoči ob vsaki uri in povsod kaka divja ali domača žival na cesto ali še huje, direkt pod kolo.

IMG_20260226_171324.jpg

• Všeč 3
  • Začuden 1
  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1

Napisano

Ko je dowg delovnik, paše vsak kratek sprehod in z lepim razgledom na KSA :)

IMG_20260226_174434.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Skratka, vedno je dobro imeti nekje v podzavesti to, da ti lahko skoči ob vsaki uri in povsod kaka divja ali domača žival na cesto ali še huje, direkt pod kolo.

To mam skos v podzavesti, k se kje dol spustim po klancu pa gre števec nad 50km/h. Me kar zmrazi, ko samo pomislim, kako bi potem ril in se kotalil. 

Važn, da si jo dobr odnesel, ampak zdaj maš to v podzavesti... od zdaj naprej bo šlo bolj počasi, ker glava ne bo pustila hitreje.

33112_1.png

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

To mam skos v podzavesti, k se kje dol spustim po klancu pa gre števec nad 50km/h. Me kar zmrazi, ko samo pomislim, kako bi potem ril in se kotalil. 

Važn, da si jo dobr odnesel, ampak zdaj maš to v podzavesti... od zdaj naprej bo šlo bolj počasi, ker glava ne bo pustila hitreje.

Res je. Kot praviš, velikokrat greš tudi bližje 60/uro. Ni heca.

Napisano

Jeba je tole, ali pa nek kamenček direkt na voji liniji, ta te tudi lahko ponese v nebesa, zlasti če vmes gledaš ali bo šlo samo 83kmh, ali boš uspel iti še hitreje po "svojem" znanem klancu, heh

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

Ja to pa res, 100tka je pa že za budale kot sem bil jaz🫣 

Joj kje sem imel gavo pred 30 leti.... :vskalo:

Popravljeno od Bini
Napisano

A vi grete res počasnaje od 120kmh ?🙃

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.