Sedaj sem ugotovil, zakaj se človeku vrti, ko je pijan. Vsi vemo, da alkohol uničuje možganske celice. Ampak iz narave vemo, da najprej umre najšibkejši, torej alkohol najprej uniči slabe možganske celice, to so celice, ki človeku nižajo IQ. Uničevanje slabih možganskih celic z alkoholom ima 2 posledici, prva je, da pijan človek postane neverjetno inteligenten, druga stvar je pa, da se mu poveča zaznavanje okolice in zato dejansko čuti vrtenje Zemlje - in iz tega izhaja občutek vrtoglavice...
Saj ne vem, kam naj napišem, mogoče še najbolj paše sem...
Se mulci v šoli učijo o ribah in pride mulc domov in me čisto resno vpraša, če bi lahko naredili tudi čoln na elektriko. Mu rečem, da seveda in da v bistvu jih že imajo. Pa me mulc vpraša, če bi ga lahko napajali kar z električno jeguljo (baje proizvede kar 800V!)...
Mladi so naša prihodnost!
Mene je že strah...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.