@Jest - pred tremi leti sem tudi sam imel v izboru Teslo. Ampak to je še hujše, Tesla je res dolgočasna znotraj. Pa brez poličke, meni se to zdi tako nepraktično, da to ni res.
Pretehtalo pa je na koncu to, da nikakor ne mislim s svojim denarjem podpirati bedarij, ki jih počne Musk (s svojimi prijatelji). Da bi dobesedno svoj denar dajal takšnim bumbarjem ... to pač ne, "glasujem tudi s svojo denarnico".
Že nekaj časa tudi sam gledam, pa je sedaj pri teh modernih avtomobilih (predvsem EV) res veliko nerodnosti. Saj tudi pred leti ni bilo avtomobila, pri katerem ne bi našel nerodnosti/napak, ampak sedaj je takšnih napak res veliko. Ta svet je čisto zblojen.
Jaz bi avto kupil če bi imel ekran od 6e in števec pred voznikom, tako pa mi res ne sede.
Baje pa gredo zelo dobro v prodajo in vozil iz prednaročil tudi po ukinjenih subvencijah ni nihče zavrnil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.