Zmrzly Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Pozdravljeni. Najprej se opravi?ujem, ?e je ta tema ?e kje odprta, ampak nisem zasledil podobne te?ave, ko jo ima moja Mazda. Pojavili so se mi zvoki med vo?njo, ko ga imam v prestavi in dr?im plin (gas), zvok je kot rahel TRRRRRRRR, ki prihaja iz motorja oz. podvozja. Ko ga dam v "ler", gas pa spustim, ta zvok utihne in avto te?e normalno, kot da ni ni? Peljal sem ga k Selmarju v Celje, kjer mi je rekel mehanik, da je fu? menjalnik. Da sklopka ?e niti ni tako trda, da bi bila pokvarjena. Sem pa sam opazil, da prestave res gredo nekako trdo, ?e menjam hitro, ?e menjam po?asi, gre norma?no, ampak kot sem bral, je to nekako normalno pri Mazdah. Mogo?e kdo kak?no idejo, kaj bi lahko bilo, in posledi?no, ?e je res menjalnik fu?, se da menjalnike obnavljati (menda v Lescah delajo - menjalniki.si). Najlep?a hvala za odgovore. Lep pozdrav Citiraj
Zmrzly Napisano 31. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Veriga?Ne vem. Do zdaj mi ?e ni kdo omenil verige. Verjetno ga bom peljal v Lesce (menjalniki.si). So rekli, da ?etudi ni menjalnik, bodo na?li, kaj je. Po telefonu prijazni. Ima kdo kak?ne izku?nje z njimi? Hvala. LP Citiraj
SpEkTr Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Pelji k Pelkotu , forumski mehanik. 1 Citiraj
Zmrzly Napisano 31. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Pelji k Pelkotu , forumski mehanik.Pelko Medvode? Citiraj
SpEkTr Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Tako ja, ne vem pa kako je s ?asom. Mogo?e za hitro diagnozo. Citiraj
Zmrzly Napisano 31. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Tako ja, ne vem pa kako je s ?asom. Mogo?e za hitro diagnozo.Najlep?a hvala. ?e pa kdo tu na forumu pozna podoben primer oz. re?itev, pa so ta ?as komentarji ?e vedno dobrodo?li. Mogo?e tudi g. Pelko. LP, Jure Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Pelko naj ti najprej pogleda in postavi diagnozo, da te kdo slu?ajno ne oguli in zamenja kar sploh ni potrebno menjave. Ima? vse sorte mojstre in potem se pregovarjaj z njimi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Isti motor letnik 2009, Srauf ki drzi menjalnik je bil skoraj odvit... Smo ga nasraufali kako treba on je mir forever after. Poglej ce so vsi sraufi (na nosilcu menjalnika prjtrjeni kako treba) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Zmrzly Napisano 31. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Isti motor letnik 2009,Srauf ki drzi menjalnik je bil skoraj odvit... Smo ga nasraufali kako treba on je mir forever after.Poglej ce so vsi sraufi (na nosilcu menjalnika prjtrjeni kako treba)Spodaj na podvozju? Citiraj
Scr3am Napisano 31. avgust, 2018 Prijavi Napisano 31. avgust, 2018 Labi pomoje ta nosilec misli. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.