Prišla sodelavka spet z dekoltejem, kot se za gre. Jah, pa sem si ga (spet) podrobno ogledal. Ji je počasi začelo iti na živce, ker (to vsi v firmi vemo) je ta dekolte namenjen nekomu drugemu - ki mu je pa za ta dekolte rahlo vseeno. In tako v ta dekolte buljimo vsi razen tistega, ki mu je namenjen... In mi reče:
- "Za tole bi si pa eno zaslužil."
Meni pa butne skozi možgane, pa bleknem:
- "In komu boš dala pa drugo?"
POZOR!
Če običajno kupujete preko interneta, potem najprej preverite prodajalca, da ni slučajno kakšen goljuf.
Pred dnevi sem naročil preko eBaya sredstvo za povečanje penisa v vrednosti 100 evrov.
Tip mi je poslal povečevalno steklo, v navodilih pa je pisalo:
- "Ne uporabljaj na soncu!"
Ja me skrbi in grem jutri ali v naslednjih dneh povprašat enga mojstra ki se s tem ukvarja v naših koncih.
Je dober in obvlada svoj posel.
Razmišljam celo da dam havbo, odbijač in levi bok v folijo.
Vsekakor pa moram še en korekturni kupit.
Ker koliko je pa ta barva tanka in občutljiva pa ni res.
Danes predelal še ostale zvočniške priključnice "nižjega ranga pomembnosti"-za t.i.multi-room (bodoča kopalnica in kuhinja).
Prej se bilo izvedeno z nikljanimi priključnicami in kabel-čeveljčki,sedaj pa sem dokupil pozlačene priključnice-res dobre kvalitete (identične ima tudi npr. Monrio)-nemagnetne iz bakra,in seveda tudi kabel-čeveljčke in vijake,kateri pa niso pozlačeni...pač pri denarju se vse ustavi...ma,bo OK. Seveda nič lotanja-samo crimp tehnika.
Se na slikah lepo vidi prej-po tem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.