Pozdravljeni Vsi skupaj,
od marca letos spremljam tudi Mazda forum, ker sem iskal nov/drugi avto.
Imam Mazdo CX5 , letnik 2019. Sem bil zagret na čiping , da nabavim nekaj dodatnih konjev za vleko prikolice. Po prebranem , sem ostal kar kot je!
Mazda 2,2 - 150 KM - Skyactiv.
Vprašanje za Aleksa : ali si uredil dvig konje v z kolegom , na teh 185? Če, kako se vozi sedaj? V kolikor je v redu, bi se tudi sam verjetno odločil za ta dodatek konjev. Je morda kakšen takšen tip tudi kje c okolici Celja?
Glede regeneracije , sem tudi sam opazil, da jo dela nekje na 300 + km prevoženih; imam v glavnem relacije; nekako najkrajša 30 km, ostalo vse nad 60km , po avtocesti večinoma.
Na servisu v BTC-ju so mi dejali, da glede na letnik, ni potrebno skrbeti za ketno ( novejša različica motorja) ali čiščenje karterja/filtra. Olje menjam na 15.000 km.
Ja, pa Srečno vožnjo vsem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.