Vsi gledajo, da je 2.5 in da za tak motor ni veliko....
Jaz sem pa tankal v soboto in imam že drugič od menjave gum porabo 5.8l/100. Te GY so res šparovc goriva, ceste se pa tudi bolj držijo od Bridgestonk.....
Jah, ne vem, no, ... ...
"Umirjen promet" je točno točka za kolesarje. Ko se jaz peljem 30, ker je tam "cona 30" in zraven še radar, kolesar me gre pa čez polno črto in v škarje prehitevat - ja, umirjeni kolesarji bi povečali varnost in edino sami lahko povečajo lastno varnost.
In pa "strožja kontrola prometnih pravil" bi kolesarje prisilila, da bi prevzeli odgovornost za kršenje pravil. Samo še na riti bi jim morali napisat registrske, da jih lahko potem "identificirajo" tako kot tebe v avtu...
Sam se ustavljam približno vsakih 250 km poti. Pa ne zato,ker bi se moral, ampak zato, ker hočem. Ne predstavljam si , da bi gledal stalno na ekrancek porabo elektrike in preračunaval, v kateri vukojebini se moram ustaviti,da bi napolnil baterijo. Že , ko se voziš z kolesom na daljši vožnji je proti koncu kar mučno, ko se baterija hitro prazni.
Ne bi rad doživljal takega občutka z avtom. Ali pa, bognedaj na kaki poti pozimi ,ko greš na smučišče.
Zunaj -15°C ti pa iščeš v kaki mali vasici polnilnico. Kam greš ta čas, te pol ure, če polnilnico najdeš in je slučajno prazna, da lahko priklopiš avto na njo?🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.