Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

Danes se mi je zgodila ena nevšečnost. Med vožnjo mi je, po pospeševanju od 2000 do 3000rpm, avto začel cukati in izgubljati moč, po eni minuti se je ugasnil sam od sebe in posvetila je lučka olja. Nato sem zapeljal iz vozišča in ustavil vozilo. Poskusil sem vžgati motor, rabil je dlje kot ponavadi in obrati so bili višji (cca 1000). Izpuh je bil čist, nobenega dima. Zvok motorja pa ni bil isti (rahlo se je slisilo kot nekakšno klenkanje). Pod haubo pri motorju ni nič vidnega da bi izpljunilo olje. Turbina se lepo sliši. Nato sem ga ugasnil in ponovno vžgal. Lučka od motorja sveti in avto nima nič moči. Zapeljal sem ga na bližnji parking in bo tam počakal "strokovno" pomoč.

Kaj menite da je šlo k vragu? Injektorji? Turbina? Avto mi sicer izvaja pogoste regeneracije dpfja in ga imam namen rešiti teh muk.

Mazda 6 2.2d 163hp 270k km. Vse je še original.

Hvala za kakšno info & lepe praznike!!

Lp Jan 

Napisano (urejeno)

Kter letnik je to? Če je Skyactiv, potem je vrjetno šla veriga oljne črpalke zarad zabitega sita. 😕

EDIT: Sodeč po profilu, to ni ta mazda, tak da, me ignoriraj :D

Popravljeno od 50keda
Napisano

Napačna tema,.. naj admin prestavi

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)

prodej cimprej... js sm meu podobno zgodbo, odlocu sm se da ga vozim naprej  in ga zato zrihtu in vlozil vanj skor 1500e...  nakoc po slabem letu dni spet crknil in se ga takoj znebil ... jama brez dna ,verjemi

Popravljeno od gregc88
Napisano

če se je ugasnil je normalno da je posvetila lučka olja, važno da ni posvetila med potjo, oz. prižganim avtom?

Najverjetneje je kak od injektorjev šel po gobe, kaj pa je dejansko z avtom bo pokazal tester.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A desničarska korupcija pa ne obstaja... mejduš, ne bit naiven.       Sicer pa... lažnivec, ki je prej zanikal sodelovanje, je zdaj priznal, da se je z njimi sestajal. Me zanima če bo zdaj Niko Kovač še tožil, ker jo je zmerjal z lažnivko. Zdaj bi celo ona lahko njega tožila za klevete.   Janša obrnil ploščo: Potrdil je sestanek! WWW.ZURNAL24.SI Janša je potrdil, da se je srečal z enim od predstavnikov Black Cube.  
    • Če govorimo o teh posnetkih je več ali manj način delovanja, da se polaga besede v usta in poskuša iztržiti "pravilen" odgovor. Za tarčo pač izbereš, labilne ljudi, ki bi se radi dokazali in trkali po prih, kot uni dve avši, ki brez konkretnih primerov pač neki na pamet govorita. No Nina bo imela možnost to razložit na sodišču, Dominika je pa tako ali tako že davno politično truplo.
    • Pa Slivka, sej nisi naiven, a ne? Pa tud Janšev odvetnik ne rabiš bit, čeprav ti je plešasti očitno res prirastel k srcu. Malce pobrskaj nazaj po spominu in boš našel ogromno zadev, kjer je gologlavi izkoristil svoj vpliv kot premije. Kapital ga ima neizmerno rad, bogataši še bolj in brez skrbi, da mu bodo finančno pomagali, da poplača tudi tak strošek. Glej če se je lahko pajdašil z Orbanom da ga je finančno podprl, s Sanaderjem o incidentih, skače okrog Izraelcev... mislim, da tak strošek sploh ni pomemben. Važno, da se zavihti na oblast.   Odlično, ta stavek je pa čista zmaga. Posnetki niso ušli v javnost, ampak so namensko plasirani v javnost... mislim pa ne zdaj delat salto mortale ob zadevi, ki se sploh ni zgodila prvič, ampak je modus operandi desnice, predvsem pa SDS falange že od nekdaj.
    • Ja ne vem... komu bi pa ti dal imenovanje v roke... mogoče JJ-u, ker je osamosvojitelj in brezmadežen. Ne resno... v to tvojo teorijo spadajo edino ustavni sodniki, ki jih predlaga predsednik republike in potrdi državni zbor. Ustavni sodniki pa so edini, ki imajo omejen mandat ampak vemo s čem se ustavni sodniki ukvarjajo. Vsi ostali sodniki od vrhovnih, višjih pa jih državni zbor vedno potrjuje na predlog sodnega sveta in ker imajo trajni mandat, kar pomeni, da niso pod vplivom dnevne politike. Tako, da tukaj ti teorija pač pade.   Kje sem pa to izjavil... rekel sem samo, da gre za izraelsko FIRMO, ki se ukvarja z plačanimi vohunjenji. Preberi še 1x, da ne bo zablode kasneje.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.