Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

no, pokvaril se mi je ta motor...vprasal sem na Gami, nov stane cca. 28.000sit. Garancije ni vec, ampak so rekl da se bomo nekak zmenil :)

skratka ne morem odpret okna na moji strani :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Auch..... kako bo? pa pljuval ven.... :hohoho::jupiii:

?ala mala....so?ustvujem s tabo Labson....

Feel free....

Napisano

pljuvanje ni problem, mam velik domet, tko da odprem sovoznikovo sipo pa je :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no, pokvaril se mi je ta motor...vprasal sem na Gami, nov stane cca. 28.000sit. Garancije ni vec, ampak so rekl da se bomo nekak zmenil :)

skratka ne morem odpret okna na moji strani :(

Od mene se je k sreci "poslovil" ze v garancijskem obdobju. No ja, se ena rec na seznamu znanih slabosti.

Napisano

No, ze mam popravljeno okno...in v stilu Game so mi dal pod garancijo sefa servisa (on ma tud Mazdo6)...tko da se enkrat :rispekt: Gama. (podaril sem mu pa flaso ballantinesa) :)

na koncu placal 0 sit....

zarad takih stvari bi spet kupil mazdo...bravo

Napisano

Od mene se je k sreci "poslovil" ze v garancijskem obdobju. No ja, se ena rec na seznamu znanih slabosti.

ta motorcek je tud made by Bosch...tko kot motorcek za nivo luci (ki se mi je tudi pokvaril)....toliko o Boschu...(pa slabe brisalce majo tud)...

Napisano

Ja Japonski avto, pol stvari notr je pa "mejd baj everibodi else"

Bosch pa itak... mah brez besed... v glavnem, ?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

33112_1.png

Napisano

No, ze mam popravljeno okno...in v stilu Game so mi dal pod garancijo sefa servisa (on ma tud Mazdo6)...tko da se enkrat :rispekt: Gama. (podaril sem mu pa flaso ballantinesa) :)

na koncu placal 0 sit....

zarad takih stvari bi spet kupil mazdo...bravo

In to vse zrihtal ne v enem dnevu v parih urah kokr sem opazil, pa tudi zato je potrebno pohvalit Gamo :rispekt:

LP

Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!

Napisano

V eni uri v bistvu...sem sel mal na shopping v BTC :)

res so carji

Napisano

?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

Boss....bosch je zakon.... moja ima GSM Bosch..... uporablja? ga lahko kot brivni aparat, nadomestek priro?nega kladiva da koga useka... in dela super....pa ?e tako sexy plavo lu?ko ma...

EKO BOSCH JE ZAKOOON!!!

Boss=Bosch :hohoho::hohoho::bravo::jupiii::ouje:

Feel free....

Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Pa dobro Labi, kolko jezikov te ti obvlada?, al ma? pa vse slovarje stalno pri roki??? :whatever:

No, saj nekaj mi je pti?ka pri?epnila - zakaj je temu tako!!! :ph34r:;)

Papa, Tomi
Napisano

Ej da ne bo labi "pti?ki" vrat zavil ..... :blink:

Feel free....

Napisano

Ej da ne bo labi "pti?ki" vrat zavil ..... :blink:

Pti?ka pa preve? ?ivka - LoL! ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

Bomo eno muciko poklicali ... mljack ... :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Grrrr.....tomi sej ve? kaj bosti nardi ko sva skupaj na forumu..... :vskalo:

OFFTOPIC SIII!!!! :P:policaj:

Feel free....

Napisano

Saj se kesam - hitro pojo?o travico - bom pihal .... :rispekt:

Papa, Tomi
Napisano

TRilulilulilu luuuuu...... PA misli? da bo to dovolj????? :pepsi:

Feel free....

Napisano

Sploh ne dvomim!!! ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

No Labi,torej en plus s tvoje strani za Gamo!!! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Potem nisi dal 0 sit, koliko si pa v BTC zapravil

heh nism vidu tvojega vprasanja...danes je forum spet: david&komar-si.net

v BTC zapravil 8000sit za srajco in 300 za gumi bonbone :)

Napisano

heh nism vidu tvojega vprasanja...danes je forum spet: david&komar-si.net

v BTC zapravil 8000sit za srajco in 300 za gumi bonbone :)

Jaja Komarac use kriv.... :vskalo::vino::punk:

Sicer pa labi....mimo hrane pa ne gre a??? :mi pijemoo:

Feel free....

Napisano

Krneki-> Chat ! :P

panedabimelkajprotitemudasenaforumupogovarja!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Kot naročeno prilagam sliko sveže opranega avta😁. Vem, da nekaterim forumašem 16" izgledajo češko, meni pa se prav dopade razmerje med gumo in plastiko.   Kako se lastniki svetlečih platišč spopadate z zavornim prahom? 3 tedne nisem pral avta, pa so antracitna platišča izgledala kot da avta nisem pral pol leta. Težavo sem imel tudi z dostopom do umazanije s krtačko, ker je vse na knap. Ko sem kočal, sem bil črn ko mehanik brez rokavic. Saniral sem tudi prvi odkrušek laka na zadnjih vratih cca. 1mm. Se pozna, da je na nekaterih cestah šoder še od lani. Pri Ferku sem nabavil korekturni lak za arctic white za 9,81€. Glede temperature mi je bilo rečeno, da naj bi zaradi emisij ti motorji ko niso pod obremenitvijo lavfali hladneje.
    • Fantje hvala za odgovor!    DPF bo ostal v avtu, saj nočem da kadi kot dimnik hehe.   Kar se tiče blokade EGR, bom po vsej verjetnosti to naredil, ter brez kakršnegakoli tuninga. Kaj pa lahko pričakujem po blokadi (samo elektronsko zaprtje EGR ventila)?   Več moči, to že, ampak če to za sabo potegne menjavo 100 drugih delov, se enostavno ne splača.   Trenutna moč je recimo zadovoljiva, ampak bi želel le malce več  Mogoče vredno omembe imam na avtu tudi že čip.  
    • ja kak teden ali dva nazaj. sam nisem še nič objavljal  
    • Tale forum bo mogoče pravi za tole. Iščem rotor od Wankel motorja. Potrebujem ga za namene predstavitve. Super je, če je v dobrem stanju. Pozna kdo koga, ki bi se mu kaj podobnega "valjalo" naokrog in je pripravljen prodati?
    • Ja-po potrebi. Pač odvisno,kako bi rad vozil oz. "šaltal"...ali "na roke" ali na avtomatik. To je meni ena od "čokoladnih lastnosti pri mojem avtu. Lahko ga voziš umirjeno v avtomatskem načinu,lahko v avtomatskem načinu preklopiš na "sport" kjer je odzivnejše prestavljanje,in lahko komplet na roko (z obvolanskimi ali na ročici). Čisto po želji.   Sem pa pogruntal,da je "sport" modus super za prelaze in hribovja nasploh...tako navzgor,kot tudi navzdol (drži dalj v nižji prestavi in bolj oz. dalj zavira motor.)...poraba pa zna biti še manjša,ker se motor manj matra.   "Na roke" pa je brez veze omenjati-isto lahko po penzionersko ali na "pes-mater-koliko gre"
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.