Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz tudi danes zjutraj eno barcaffe z avtomata. Po kosilu pa eno barcaffe po turško.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Ne,kaj imajo povsod tako razmetano na Petrolovih pumpah ?😁( Ce)

Ma, itak... Kot dan odprtih vrat povsod. 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Prva danes. Ponoči bolj slabo spim:D:dudek:

Dojenček? 

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Dojenček? 

Je👍😀

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 54 minutami je FuManchu napisal:

Je👍😀

Ne bo ti hudega. 😊

Veš kako pravijo pri nas, "mali otroci, mali problemi😇

veliki otroci-velik kažin. :aaaaa:

Tako, da uživaj, dokler je lepo. 😊

Napisano

Jutranja na smarni (prehitel gnečo, ha) in potem na bajk na moj standardni krog, ko ni za izvoz časa... Čez javor, trebeljevo, bogensperk, kava v Ivančni in preko Krke v lj. 

IMG_20210214_153608.jpg

IMG-b7319ffcee847854e8f0e946a09abb8f-V.jpg

Napisano (urejeno)
pred 22 minutami je FuManchu napisal:

Spet na kahla turške 😁 dobro jutro vsem.

16133771488959849553466887078.jpg

Ena kontra bi rekli pri nas......

Krasno sončno jutro na balkonu .......:bravo:

IMG_20210215_093316.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 49 minutami je Bini napisal:

Ni druge, pa bo tale dobra za konec šihta.... :)

IMG_20210215_160552.jpg

In pri meni ena popoldanska 👍

16134047167351202845339054515367.jpg

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Prva danes, ampak zaslužena.... 😁

Pa vesel in norčav pust.... 🥯😋

Ps: eni so se že včeraj delali norce... :prstgor:

IMG_20210216_092833.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano

Jaz pa sem si privoščil eno belo kavo in zdraven še burek.Najbolj važen je dober zajtrk. Mi je danes zelo teknil 😊

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz tudi eno turško srknil zraven pa ržen kruh in sirni namaz. Sedaj pa v delavnico:punk:

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kaj pa tisti s custom tablicami? Aja, soglasniki in samoglasniki na prvo črko. 😁
    • opa... par nepar se nam bliža ... tale EU gre v smer bivše Juge... lepo, res lepo.   Immediate actions to reduce demand: 1. Work from home where possible Displaces oil use from commuting, particularly where jobs are suitable for remote work. 2. Reduce highway speed limits by at least 10 km/h Lower speeds reduce fuel use for passenger cars, vans and trucks. 3. Encourage public transport A shift from private cars to buses and trains can quickly reduce oil demand. 4. Alternate private car access to roads in large cities on different days Number-plate rotation schemes can reduce congestion and fuel-intensive driving. 5. Increase car sharing and adopt efficient driving practices Higher car occupancy and eco-driving can lower fuel consumption quickly. 6. Efficient driving for road commercial vehicles and delivery of goods Better driving practices, vehicle maintenance and load optimisation can cut diesel use. 7. Divert LPG use from transport Shifting bi-fuel and converted vehicles from LPG to gasoline can preserve LPG for cooking and other essential needs. 8. Avoid air travel where alternative options exist Reducing business flights can quickly ease pressure on jet fuel markets. 9. Where possible, switch to other modern cooking solutions Encouraging electric cooking and other modern options can reduce reliance on LPG. 10. Leverage flexibility with petrochemical feedstocks and implement short-term efficiency and maintenance measures Industry can help free up LPG for essential uses while reducing oil consumption through quick operational improvements.     Just a moment... WWW.IEA.ORG  
    • Dober je ta temni.... 
    • Pizzerija Andy-Sl.Konjice
    • Bomo mu naslednji vikend dvignili porabo, brez skrbi
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.