Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Hvaljenje s čim? Da imamo pri hiši dovolj vozil in da se zato ne bi lotil obnavljat avta, ki ga ne potrebujemo in ki niti ni to, kar smo iskali? Al je hvaljenje to, da so pred 15timi leti imeli v opremi to, česar dandanes ni več v ponudbi? Glej, kakorkoli, ni bil moj namen, da bi se s čimerkoli hvalil (resnici na ljubo se niti nimam s čim, ker BTjc je že krepko zgonjen, ostalo pa ... ... ... Mah, pustmo stat). Če si torej karkoli razumel kot da se hvalim, sva se narobe razumela...
-
Je kolesarjem odleglo, ker je končalo, a tudi meni, da bom imel več prostih popoldnevov. 😊 Čestitke vsem našim, danes je Mohorič blestel s tretjim mestom. Bravo Rogli za 8.mesto. Skratka, uspešen Tour za Slovenijo. Upajmo, da bo res leta 2027 začetek Toura v Sloveniji. Tretja etapa bi šla od Nove Gorice do Portoroža. Zanimivo.
-
Končno je KONEC, čestitke fantu iz Komende, za 4. zmagoslavje na največji dirki tega planeta!
-
Zanimivo. Meni sploh ni kaj znana firma. Mogoče sem malo za časom. Edit: Sem ja. Izgleda, da pač pri nas niso bili včasih aktualni. Španci z 100++ letno tradicijo 👍
-
Priporočeno sporočilo
Prosim prijavi se, će želiš komentirati
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now