Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
No ja ne bom se prerekal ker vidim, da nima nobenga smisla. Tebi to izgleda. Meni je tudi izgledalo, da sem zadnjič videl bigfoota pa verjetno ni bil. Sem gledal na spritmonitor pa ne odstopa velik. Tako, da mi ne o porabi in o moji vožnji. Očitno si še mlad, da imaš takšne izpade. V čem sva si kvit? Ker jaz se ne mislim z nobenim prerekat na forumih ker niti ne vidim smisla, da bi se. Ne poznaš me in niti približno ne veš kako vozim in koliko vozim tako, da ne bi o moji vožnji, ker to je že osebno. Glede na tvoje odgovore pa nisem prepričan, da veliko veš o avtomobilizmu in tehniki... Predvsem pa ne o delovanju matričnih luči. Si pozabil, da imaš X motor? Veš razliko? Poraba? Veš zakaj sem izbral G motor? Ker se lepše pelje v nizkih obratih med drugim in lepši zvok ima motor od X. V glavnem drug teden se najavim na servis. Bomo vidli kaj bodo ugotovili. Ne to ni normalno, da toliko časa čakam. Ponavadi sem bil prej na servisu če je bilo karkoli narobe. Zdaj se mi pa ne mudi s tem. Se pravi ni tako resno temveč bolj kot ne nadležno. Vsekakor pa ni normalno. Me prav zanima kaj bodo ugotovili.
-
Po treh mescih bockanja, sem servisu grozil z odvetnikom in vračilom kupnine, če ne uredijo v roku 14 dni. Tak da tudi jaz ne razumem tega.
-
Meni tudi to z servisom ni normalno. Tako,da tudi pri meni nima njegovo pisanje neke vrednosti.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.