Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Potem ste šli pravilno. To je to.
-
Od Škocjanskega zatoka smo šli desno gor, pa se kolesarska pot konča na cesti, ki vodi proti luki Koper. Po kakšnih 50 metrih pa zavije desno in poteka med avtocesto in železniško progo. Če ne verjamete, zajahajte bicikle pa boste videli. Se pa da malo švercat pa ignorirat talne oznake in nadaljevati po pločniku... P.S.: Ja, mi je šele zdaj kapnilo, kaj vas je zbegalo. Cesta gre OD luke Koper. Za DO luke Koper je nasprotni vozni pas...
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
Pa mi je uspelo EGR ven dobit Sem Pa tokrat odstranil še nosilec filtra goriva, da sem imel nekaj več placa. Uporabil precej WD40, da je popustilo. Pri odstranjevanju nesrečno polomil en vakuum priklop Na srečo se dobi samo "pipica" (že naročeno). Sem pa vzel celo in jo dal na mesto polomljene, da sem lahko potem vse nazaj sestavil. Druga pe je dostopa brez drugega podiranja. Pričakoval sem, da res noro usedlin... Je pa zanimivo, da ima aktuator (verjetno je to prava beseda, za elektronski del) in mehanski del. Tako, da ga je res enostavno spucat. Se je zatikal in po čiščenjenju je res gladko tekel. Kar se vožnje tiče, težko rečem. Bom javil kaj več, ko grem naslednjič v Ljubljano. Mogoče za občutek bolj miren tek pri pospeševanju in zaviranju z motorjem, smao občutek. Mazda 5, 1.6D, L2011, 389k km. Počasi se zaključuje cikel čiščenja takšnih in drugačnih stvari na motorju. Sledi še: - spiranje hladilnega sistema pred menjavo jermena, ki je predviden za 400k km - želja je tudi sprati servo sistem... Slike spodaj. -
Dobro uspel današnji piknik, sledita še 2 dneva precej različnih aktivnosti.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.