godlike Napisano 3. avgust Prijavi Napisano 3. avgust Tega sem kupoval na Menorki. Mi je bil tak dober, da sem ga karton piksen uvozil kar sam. 😎 3 1 Citiraj
jures Napisano 4. avgust Prijavi Napisano 4. avgust pred 10 urami je godlike napisal: Tega sem kupoval na Menorki. Mi je bil tak dober, da sem ga karton piksen uvozil kar sam. 😎 Dober je tale res 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. avgust Prijavi Napisano 4. avgust Pozdrav iz Erdinga 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 7. avgust Prijavi Napisano 7. avgust Nekaj z dopusta v Dojči 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust pred 4 urami je Bini napisal: Po košnji en zaslužen pir.... 🥵🍻 Blagor tebi, ki za zabavo kosiš travo v tej vročini. Ni lepšega. 😊 3 Citiraj
Bini Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust pred 17 minutami je Alex napisal: Blagor tebi, ki za zabavo kosiš travo v tej vročini. Ni lepšega. 😊 Samo 24 jih je bilo.... 🤗😉 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust pred 2 urama je Bini napisal: Samo 24 jih je bilo.... 🤗😉 PIV? :=) 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust Pravkar je Z M A J napisal: PIV? :=) temperatura zraka, zdaj je pa 33 pa še žar bom zakuril..... 🫣😉 2 Citiraj
FuManchu Napisano 9. avgust Avtor Prijavi Napisano 9. avgust pred 43 minutami je Bini napisal: temperatura zraka, zdaj je pa 33 pa še žar bom zakuril..... 🫣😉 Luksuz. Pri nam je trenutno 36°C. 😁 1 1 Citiraj
Bini Napisano 10. avgust Prijavi Napisano 10. avgust (urejeno) pred 5 minutami je MazdaBoy napisal: Šmarješke toplice Bini? ⛱️ Cca 50km si zgrešil, ko si ravno tukaj lahko ugibaše naprej.... 🤔 Bolj proti vzhodu je za orientir.... 😉 Malo pomoči.... 🤔 Popravljeno 10. avgust od Bini 1 Citiraj
Jest Napisano 10. avgust Prijavi Napisano 10. avgust Aqualuna Podčetrtek ali pa Čatežke toplice? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 10. avgust Prijavi Napisano 10. avgust (urejeno) pred 1 uro je Jest napisal: Aqualuna Podčetrtek ali pa Čatežke toplice? Cca 25km zahodno od Poče.... 😊 Popravljeno 10. avgust od Bini Citiraj
MazdaBoy Napisano 11. avgust Prijavi Napisano 11. avgust Bini, dobro nas triblaš 😛 Kaj to vemo, kje si ti to 🤣 1 Citiraj
Bini Napisano 11. avgust Prijavi Napisano 11. avgust pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Bini, dobro nas triblaš 😛 Kaj to vemo, kje si ti to 🤣 Bazen v Šentjurju.... 🤗 Citiraj
jures Napisano 11. avgust Prijavi Napisano 11. avgust (urejeno) Včeraj Alesandrija 38 (Asti), Moretti 6. Danes francoske Alpe 23, pivo iz evrošpina 7..... Popravljeno 11. avgust od jures 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.