Jest Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Par sto metrov naprej od tvojega hotela proti severu oz. proti Paškemu kanalu… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Pijem zdajle brezalkoholca Pittinger; odlična zadeva iz Špara, ki NE zadane, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 3 urami je Jest napisal: Par sto metrov naprej od tvojega hotela proti severu oz. proti Paškemu kanalu… Kamot lahko prideš na pivo v moj hotel na plažo... 🤗😉 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 4 urami je Z M A J napisal: Pijem zdajle brezalkoholca Pittinger; Pattinger? Ime je zagotovo zaradi tega, ker patiš ko nima alkohola. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Jest sem ob pizzi imel tegale… Sonja pa tegale😂🤣… žena je imela pa navadnega Pan (točeno) … 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 19 minutami Prijavi Napisano pred 19 minutami pred 8 urami je Jest napisal: Jest sem ob pizzi imel tegale… Sonja pa tegale😂🤣… žena je imela pa navadnega Pan (točeno) … Lepe pozdrave še posebej Sonji in Tilnu, če je zraven.. 🤗 1 Citiraj
Jest Napisano pred 13 minutami Prijavi Napisano pred 13 minutami pred 6 minutami je Bini napisal: Lepe pozdrave še posebej Sonji in Tilnu, če je zraven.. 🤗 Tilen je z Niko na severu (Švedska, Danska,…) 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.