Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A si sigurn, da v petek popoldne v avgustu ni prometa? 15 minut je že promet stal in se je zadaj nabralo koliko stoječih vozil? Koliko takih tam stoječih (sploh tujcev) ne ve kaj je reševalni pas in kako se ga izvaja. Rešilec tudi, če je narejen reševalni pas ne bo tvegal plin do konca, med dvema kolonama, ker to bi pa bilo najbolj idiotsko ravnanje tega dne. Ampak ok, če so sedeli v rešilcu pred SBI in samo čakali klic, ja mogoče jim res celo uspe v tem času prit do kraja nesreče. In ne v petek popoldne rešilci kaj dosti ne vozijo v Ljubljano na preglede, ampak ok, možno pa seveda je.
-
Lepo te prosim preberi Zvrcp pa kaj moraš naredit, ko se ti približuje taka kolona. Ne mi zdaj neke hipotetične fore prodajat. Točno lepo piše kaj je potrebno naredit in tukaj pač ni izgovorov, kot jih klele zdajle vlečete iz nekega zaprašenega predala. Varovani koloni se moraš umaknit brez pardona, tole na posnetku je pa šlo celo za brake checking. Še enkrat poglej na posnetku, ne samo da se ne umakne celo zahodi bremzo. Zakaj je tako reagiral ne vem, je pa to popolnoma nenaravni način odziva na situacijo razen, če je Italijan, ker pol mi je lahko celo jasno zakaj tak manever. Ampak kakorkoli že iniciator trka ni varovana kolona ampak nespametno dejanje tega šoferja, ki je motovilil pred kolono. Mi pa ni jasno zakaj se tako trudite opravičevat nora dejanja na cestah, ker tole ni ne prvo ne zadnje, kjer ste nekateri tu na forumu v preteklosti že opravičevali idiotske odločitve v prometu kot normalno sprejemljive. Včasih sem celo podvomil, da imate nekateri sploh veljaven izpit pa da ni bil kupljen nekje v republiki srbski.
-
Danes sem malo delavnico pospravljal in našel tole. Kupil sem ga davnega leta 2003. Še vedno deluje in v original škatli. Vse skupaj, kot novo.
-
Tak je ko je preveč denarja pri hiši. 2019 je krepko pod povprečjem voznega parka v Sloveniji. Potem pa se nos viha. Vzamem jaz Klijeka, pa bo i20n počivala, ko bo sneg. No da ne bom samo grajal. Moje mnenje je, da je za hčerko dosti boljši Clio, ker je manjši. Ko še nisi tak vešč vožnje, se tek par cm pozna.
-
Moj tast nam ponuja zastonj svojega cliota ( Letnik 2019, 1.2 ) glej ga zlomka, rdeče barve, prevoženih samo 25000 km. Ker ne sme oziroma noče več vozit , ne ve kaj narediti z njim. Lahko bi ga vzeli za hčerko, ki dela izpit... A ona se že buni ,da bi raje tudi ona vozila Mazdo 6 karavan. Po moje za začetek, da ga podrsa , bi bil v redu. Bomo videli kaj bomo storili z njim.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.