Inverter Motor jaz nebi štel zraven,ker potrebuje krmilno močnostno elektroniko...z to pa vemo,kako je...
Pri navadnem na ščetke,te ščetke zamenjaš,in gasa naprej...močnostne elektronike tak stroj nima...le krmilnik (ki ga inverter tudi ima),kak rele ali elektromehanski "programator".
Je pa res,da inverterja lahko bolj brezstopenjsko ali večstopenjsko krmiliš,kar pripomore k nižji porabi,tihosti,bolj programu prilagojenim obratom itd...
Eh...izbrisalo tekst....evo na brzino mi je to ven pljunilo,če iščeš najcenejšo varianto....pač pri cvenku se neha,pa mi lahko bluzimo o Mieletih,ko ni naš denar...
BEKO BM3WFSU37213WPBB pralni stroj | Big Bang
WWW.BIGBANG.SI
Nosilnost: 7,0 kg; Največja hitrost ožemanja (rpm): 1200; Razred energijske učinkovitosti: A; ProSmartInverter motor z 10 letno...
To je ta stroj...al pa za malenkost več cvenka Gorenjeta...pač pazi na "drobni tisk" in pogoje....
Izbrala bo na koncu itak žena...mi pa samo "pomagamo"😄😉
Ni samo WiFi, v 15 letih se je vsa tehnika dodelala kot je inverter motor in toplotna črpalka in še kaj. Tako se bo verjetno podobno zgodill še kak napredek v tehniki in varčevanju. Kar se pa kvalitete tiče je pa čista sreča, jaz jo zaenkrat imam....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.