Skoči na vsebino

Preverjanje servisne zgodovine


kacnje

Priporočeno sporočilo

pred 2 minutama je Boss napisal:

Ja ampak ta nima vpisanih niti servisov za čas garancije. Vsaj to bi pa vseeno pričakoval. Vem da ni nujno ampak, en sprintan listek, ki ga dajejo v Italiji mi pač ne zagotavlja, da je bil avto dejansko res poservisiran. Sploh, ker jim je vseeno, saj grejo taki avti po treh letih v nadaljno prodajo in jim je res vseeno kako je servisiran. Pol pa ljudje kupijo in se čudijo koliko težav je lahko z Mazdo in tukaj na forumu pol razglabljamo a so Mazde slabe.

 

Tudi člani tukaj so se že nasmolili in kupili take mačke v žaklju tako, da to je bistveno vprašanje. Skoraj bolje je kupit avto od nekoga, ki ga je mislil voziti dlje časa in bil z mislijo v tem, da avto mora biti redno dobro servisiran. Kar pa žal pri rabljenemu nikoli ne veš in je vedno loterija.

 Ni glih tako, kot pišeš. Jaz sem prvo mazdo 6 uvozil iz Italije. Imela je 42000 km in je bila od lizinga. Zraven sem dobil podatke, kdo jo je imel v lasti - lizing (sodnik nogometa v prvi italijanski ligi), kdaj in kje so bili delani redni servisi, kdaj so zamenjali gume, brisalce, tudi to, da so zamenjali prvo šipo v garanciji, celo liski so bili zraven, koliko in kje je plačal cestnino. Skratka, bila je cela zgodovina avta zraven, celo preveč teh dokazil je bilo dodanih , se mi zdi. Tako, da sem pozneje sam poklical tega nogometnega  sodnika v Bologno in ga povprašal, če vse to drži. Zatrdil mi je, da je delal z avtom, kot da je njegov, če ne še bolj pazljivo. 

In ta avto je še danes pri 230Kkm kot nov. Z originalno sklopko in gre kot prvi dan. 😉

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zadnji servisni zapis pri moji je 150kkm, ko sm jo nabavu je mela neki cez 170kkm 🙂

 

Edino letnica mi nekako ni sla neki skup, kar pomeni da je avto neki casa najbrz mogu stat

 

Screenshot_20210804_135004_com.interrait.mymazda.jpg

Popravljeno od Deeyan
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.