Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Itak,da vlivajo 0W20. Potem ni čudno, da ga več pije. Je pa dovoljeno tudi olje 5W30.
    • Kakšno leto nazaj mi je vodja enega Mazdinega servisa dejal, da so Mazdini bencinarji neuničljivi, da pa naj vseeno na kontroliram nivo olja.    @Magoče CX-30, jaz bi se želel najprej sam prepričati ... spremljati nivo olja, ni kakšna znanost ali težko delo. Čisto možno, da so ga natočili premalo, lahko si samo srečen, če je bilo to.  Pri moji prejšnji 3-ki se je stanje žretja olja bistveno popravilo (prej cca 1l / 15.000 km), ko sem začel sam kupovati Mazdino 5W 30 olje. Morda so na Mazdinem servisu vlivali redkejše? N našem koncu so nekoč ujeli VW pooblaščen servis, ki je kupoval ponarejene sode Castrol olja ...   
    • Eden boljših Miata "testov", kar sem jih videl, fenomenalno, čestitke ustvarjalcema, že dolgo se nisem tako nasmejal...👍🤣  
    • Čudno. Na naših X motorjih tega ni.  Resda nekaj olja popije, če ga teraš , drugače pa je v redu, če vsake toliko prekontroliraš novo olja. 
    • Vem, da je star, ampak meni je še vedno dober:   - "Oprostite, ali so te ribe sveže?" - "Saj vidite, da so še žive." - "Saj je tudi moja žena še živa, sveža pa že dolgo ne več..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.