Dyn Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 Kupim Mazdo 5 zadnje generacije, bencinski motor 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 Eee, ne bi ti rad kvaril veselja, a mislim, da jo zgolj kupuješ. Kupil je ne boš... Jih ni oziroma jih je malo. Če je dobra, boš zanjo dal jetra, ledvico pa še ritno luknjo boš ponujal, da boš zbral dovolj. Če je zmahana, pa ni vredna nakupa... 2 3 Citiraj
mazdaman Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 Pri 1,8 motorju pazi na porabo olja.Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mamica Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Kaj uspeha? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
scania Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 Mislim da pač ne, ker jih pač ni, če pa pač so že so pa pač zelo zdelane ali pač potrebne pač kar veliko vlaganja pač. Sorry pač moral sem pač brez zamere 1 7 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.